pondělí 23. května 2016

Dětské froté pončo

Dětské župany) Hodnocení produktu:. V případě dětské plážové osušky z froté bavlny určitě neuděláte krok vedle. D okáže dobře odolávat i náročným podmínkám spojených s pískem, kamínky a slanou vodou, pod jejímž nánosem řada jiných osušek ztrácí barvu nebo dochází k jinému jejich znehodnocení. Na boj s kapičkami vody je třeba obléct kouzelný superhrdinský plášť!


Dětské froté pončo

Zabalte své malé rošťáky a princezny do hřejivého ponča, které zdobí hrdinové jejich oblíbených pohádkových příběhů. Kvalitní dětská osuška pončo s kapucí s pěkným obrázkovým motivem ohromí nejen děti, ale i rodiče. BIO bavlněné froté pončo s kapucí XKKO Organic je vyrobeno z mimořádně kvalitního zero twisted froté s certifikátem GOTS. JERRY FABRICS Pončo Minnie flowers Bavlněné pončo Minnie je stále oblíbenější u malých děti a jejich maminek, neb dítko dokonale zahřeje a osuší, když vyleze zmrzlé z vody.


Pončo s kapucí je ideální jako doplněk pro vodní sporty a pobyt u vody. Ponča oceníte při převlékání z mokrého oblečení u vody. Zahřejí vás před i po sportu ať již na sobě budete mít plavky nebo neopren. Součástí je kapuce, která je určena na vysušení hlavičky.


Pončo se obléká přes hlavu, dítě se do něj zabalí, pončo ho vysuší a kapucka vysuší mokré vlasy. Pončo bude sloužit nejen jako osuška, ale i jako ochrana před sluncem. Doporučené praní: 40°C.


Zdravotně nezávadné (Oeko-Tex certifikát). Krásne detské froté pončo s vyobrazeným zvieratkom na kapucni. Kapucňa chráni mokrú hlavičku pred chladom a mäkký materiál je ideálny pre citlivú detskú pokožku.


Detské pončo má zapínanie na cvočky po bokoch. Kouzlo změny čas od času láká každého z nás. Změňte vzhled vaší koupelny velice jednoduše pomocí nových barevných ručníků. Připravili jsme pro vás velkou nabídku ručníků a osušek v různých barvách, které užijete ve vlastní koupelně i na cestách, v sauně nebo u bazénu. Vyrobeno je z mimořádně kvalitního materiálu, který zaručuje vyjímečnou a extrémní savost.


Pončo lze využít jako ručník nebo župánek s kapucí, a to jak u bazénu, tak v koupelně. Vaše dítě se v něm příjemně zahřeje a vysuší, zároveň je ve froté pláštíku po celou dobu chráněno před sluníčkem a při pobytu u moře také před větrem. Krásné dětské froté pončo s vyobrazeným zvířátkem na kapuci.


Matetriál: 1 bavlna. Kapucka chrání mokrou hlavičku před chladem a měkký materiál je ideální pro citlivou dětskou pokožku. Nechybí ani kapuce či klokaní kapsa na přední části. Pončo je s praktickou kapucí a má rozměr x 1cm.


Všichni dobrodruhové si ho určitě zamilují. Kamenná prodejna Brno ulice Božetěchova 97a. Velmi dobře chrání dítě před chladem, dává příjemný pocit pohodlí a tepla po koupání.


Kapuce přikryje mokrou hlavičku miminka nebo dítěte. TIP Při objednávce zboží nad 7. Toto osuškové pončo je vyrobené z příjemně jemného a dobře savého 1 bavlněného froté. Froté pončo ze 1 bavlny.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky