čtvrtek 19. května 2016

Eta mlýnek na mák

Jak se mele mák v mlýnku, který je dodáván v příslušenství Ety Gratus Max. Jedná se o originální náhradní díl, se kterým nebudete mít problém s připojením a funkčností. Díky silnému motoru a široké paletě příslušenství nabízí nejen dvě hrubosti mletí, ale i strouhání pro zpracování většího množství sýra nebo zeleniny.


Milovníky klobás, párků a jitrnic pak potěší nástavec na domácí výrobu uzenin. Chcete vybavit vašeho kuchyňského robota novým příslušenstvím a získat tím nové funkce? Vyberte si z příslušenství jako je mlýnek na mák , lis na ovoce, nástavec na protlačování těstovin, mlýnek na maso a další. Díky němu bude mít váš robot ještě širší využití.


Nudle s mákem, Honzovy buchty s makovou náplní či jiné makové pochoutky. To vše jednoduše zvládnete i ve vaší kuchyni. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku. Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře. Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky.


Vďaka nemu bude mať váš robot ešte širšie využitie. Násypka obsáhne až 1gramů máku. Vyměním nový, nepoužitý zmrzlinovač z kuchyňského robota eta GRATUS ( Storio ), za mlýnek na mák na stejný typ kuch. Zmrzlinovač je ze serie Storio, ale jde na všechny typy eta Gratusy. Cena je stejná za oboje, takže bezplatná výměna.


Vyznačuje se vysokou bezpečností, snadnou údržbou a jednoduchým, rychlým nastavením. Obsah násypky má 1g. Na mlýnku lze regulovat hrubost mletí. Naši pracovníci se Vám budou.


Eta mlýnek na mák

Mlýnky na mák skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Unsubscribe from tescomavideo? Zboží spadá do kategorie B - VADA NA KRÁSE. Pouze kosmeticky poškozené, které nemá vliv na funkčnost. V originálním poškozeném obalu.


Stav zboží a příslušenství naleznete ve fotografiích označených „reálná fotografie. ETA mlýnek na mák ke kuch. Mlýnek potěší nerezovými mlecími kameny, velmi rychlým a jednoduchým sestavením a bezpečným provozem. S mlýnkem HANDY na ideální hrubost hravě pomelete nejenom mák tak, abyste získali dokonalou konzistenci např. Ambo II lze využít k mletí, krájení plátků, strouhání, plnění uzenin.


Pracuje velmi efektivně, maso rozemele rych. Vlastníte kuchyňského robota Eta Centrino a chtěli byste rozšířit jeho možnosti? Pak vám vhod určitě přijde mlýnek na mák , s nímž na požadovanou hrubost namelete mák i další semínka. Balíček přivezeme ještě dnes, nebo zítra. Created with sketchtool.


Expresní doručení v Praze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky