pondělí 16. května 2016

Sporák vysočanka

Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna, kachlové sporáky a krbová kamna. Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna, kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny, ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu. Tak neváhejte a navštivte naše kamnářství a vyberte si ze. Kachlové sporáky Vysočanka.


Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku.

Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.


Nabízíme kachlové sporáky VYSOČANKA v mnoha barevných provedení. Kamna jsou vhodná pro vytápění obytných a pracovních místností a pro ohřev vody a tekutin. Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany.


Pláty na kamna - pláty na průmyslově vyráběná kamna a sporáky jsou určené především pro daný typ výrobku. Nabízíme pláty na sporáky značek FIKO, REKREANT, KVS- MORA, VYSOČANKA aj.

Tyto pláty je rovněž možné dále upravovat např. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Je plne funkčná a zachovala. Sporáky na tuhá paliva. Vizuálne veľmi pekná,vhodná napríklad na chatu. Dôvod predaja, prechod na ústredné kúrenie na chate. Kompletní informace o produktech značky Vysočanka SaM - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Produkty Vysočanka SaM na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Chcete si pořídit sporák na dřevo české značky v kombinaci s originálním designem? Sami se můžete přesvědčit na této webové stránce.

Jsme internetový obchod Levnekrby. Vítáme Vás na stránkách našeho kamnářství. Tradiční český výrobce. Umí totiž neuvěřitelné množství věcí.


Dokáže vyhřát rozlehlou kuchyň, někdy i celý dům, když se v něm pořádně zatápí. Jeho plotna je připravena vařit a smažit ihned po zatopení. Trouba dokáže nejen krásně upéct. V našem širokém sortimentu nemáme jenom krby nebo krbová kamna.


V našem e-shopu nabízíme spoustu různých sporáků na dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky