čtvrtek 19. září 2019

Sendvičovač eta

Topinkovač ETA Ela se sedmi stupni ohřevu vám pak obstará topinky přesně podle vašeho gusta. Díky příkonu 9W to navíc zvládne dřív, než se stihnete převléknout z pyžama. Nudná klasika v podobě „chleba s něčím“ získá s praktickými pomocníky ETA úplně nový šmrnc. Hriankovač ETA Ela so siedmymi stupňami ohrevu vám potom pripraví hrianky presne podľa vášho gusta. Vďaka príkonu 9W to navyše zvládne skôr, ako sa stihnete prezliecť z pyžama.


Sendvičovač eta

Wide range of accessories -classic triangles, square shell-like sandwiches , grilling. Podle jejich barvy snadno poznáte, zda už jsou plotny dostatečně rozehřáté, nebo že je na čase hotový sendvič vytáhnout. Je vybaven výměnnými deskami s nepřilnavým povrchem, otevřením až na 180° a bezpečnostním spínačem. Povrch upravený antiadhéznou vrstvou bráni potravinám pred pripálením, vďaka čomu je aj údržba veľmi jednoduchá. Pripraví chutné sendviče, lahodné vafle a radu grilovaných pochúťok.


Obsahuje výmenné pracovné dosky (sendvičovacia trojuholníky, vaflovacia a grilovacia) s antiadhéznym povrchom, ktorý minimalizuje pripálenie a prichytenie. Aby nezabral v kuchyni mnoho místa, byl navržen tak, že jej můžete skladovat ve stojící poloze. Vybíráme: sendvičovač (pokračování) Výběr sendvičovačů je dnes opravdu rozmanitý. Vyrábí je několik různých značek v několika variantách. Nejčastěji se od sebe jednotlivé produkty liší barvou, tvarem toastů nebo množstvím funkcí.


Pojďte si s námi vybrat kvalitní sendvičovač přesně pro vás. Prečo sa uspokojiť s jednou funkciou, keď môžete mať v jednom zariadení hneď štyri? Kúpte si multifunkčný sendvičovač od spoločnosti ETA , ktorý neslúži len k tvorbe lahodných slaných či sladkých sendvičov, ale v jedinom kompaktnom balení ponúka oveľa širšie možnosti využitia. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Elektrický sendvičovač ETA Sorento patrí k multifunkčným sendvičovačom. Vymieňať môžete až štyri druhy platničiek (v 1). Dopriať si môžete sendviče v podobe klasických trojuholníkov, lastúry, no okrem toho môžete robiť aj vafle či grilovať mäso alebo len klasické hrianky. Připraví chutné sendviče, lahodné vafle i řadu grilovaných pochoutek. Obsahuje výměnné pracovní desky (sendvičovací trojúhelníky, vaflovací a grilovací) s antiadhezním povrchem, který minimalizuje připálení a přichycení.


Jednoduché ovládání a snadná údržba. Sendvičovač 3v má troje výmenné pláty na vafle, sendviče aj grilovanie. Free Shipping Available. Veľkou výhodou sendvičovača je, že sa dá otvoriť o 180° a navyše má ešte na strane tlačidlo pre vypnutie a zapnutie.


Zároveň se velmi snadno čistí. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Tento model má nástavce.


Sendvičovač eta

Toustovač má tvar trojúhelníkové pečící plochy. Model upeče sendviče. Není to sice žádný designový krasavec a mnoho příslušenství u. Příprava s tímto pomocníkem je opravdu jednoduchá. Trojúhelníkové a čtvercové destičky připraví sendviče, destičky na vafle vykouzlí zase sladkou svačinu a. Velkou výhodou sendvičovače je, že se dá otevřít o 180° a navíc má ještě na straně tlačítko pro vypnutí a zapnutí.


Je vybavený výmennými doskami s nepriľnavým povrchom, otvorením až na 1° a bezpečnostným spínačom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky