čtvrtek 5. září 2019

Dřevěná prkénka

Chrání nejen pracovní desku, ale také vaše nože. Dřevo na rozdíl od jiných materiálů jejich ostří netupí. Do prkénka či desky z masivu se také můžete pořádně opřít, což se hodí při porcování masa nebo krájení ananasu. Vítejte na našem e-shopu s originálními kuchyňskými prkénky z naší rodinné truhlářské dílny Duspiva.


Naše doplňky se stanou vysoce funkční, estetickou a trvanlivou součástí Vaší kuchyně. Nejen že se povrch prkénka na maso impregnuje proti pronikání vody při mytí, ale navíc prkénko lehce ztmavne a vystoupí jeho krásná dřevěná kresba.

Tvrdší podložky mohou keramický nůž poškodit, naopak jiné typy. Vyměňte své staré, za nové. Krájecí desky a dřevěná prkénka jsou estetická a trvanlivá součást Vaší kuchyně.


Krásná, pevná prkénka z masivního dubu. Navíc každé prkénko či krájecí deska má také svůj neopakovatelný design. Určuje ho kresba dřeva. Pokud však chcete opravdu osobní kousek, nabízíme gravírování.


Stačí, když při nákupu zadáte text či.

Vybavení koupelen Záchody a bidety WC prkénka Odebrat filtry. Prkénka tloušťky mm. Dřevěná masodeska 500x350xmm. WC sedátka za trvale nejnižší ceny. Netupí nože a při správné péči vám vydrží.


Při krájení jsou šetrná k Vaším nožům. My jsme se nadchli pro oba způsoby, protože každý den si užít kus krásného designu, to je přesně arki_everyday. Ručně vyrábíme z masivního dřeva prémiové hračky, pelíšky pro psy, nábytek pro děti, a užitečné dřevěné boxy nebo šperkovnice. Jsme 1 handmade - jsme Dřevotéka!


Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Správně udržované kuchyňské prkénko pěkně voní a při přípravě potravin dělá radost, nejen skvělou službu. Protože chceme vyrábět doopravdy kvalitní dřevěná prkénka , která ocení i ti nejpřísnější šéfkuchaři, přizvali jsme si ke spolurpráci truhláře Vítězslava Duspivu, kterého považujeme za vůbec největšího odborníka ve své profesi, a je to právě on, který dává našim prkénkům bezkonkurenční životnost, silnou.


Taková jsou naše krájecí a servírovací dřevěná prkénka se jménem. Dekorativní a přesto vhodná na každodenní používání. Perfektní dárek pro Vaše blízké. Chcete na prkénku mít nějaký jiný nápis?


Jméno, iniciály, datum narození, sňatku, seznámení? Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

U nás vám splníme, o co. Herold řeznické potřeby s. Vybírejte z 5produktů v kategorii kuchyňská prkénka. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky