pátek 27. září 2019

Montáž indukční desky

Amazing Fastest Homemade Wood Lathe Machines Working - Skills Extreme Wood Cutting Machines Easy - Duration: 16:01. Připravte se na montáž varné desky. Zapojujte do kuchyňských linek o tloušťce 30–mm. Zejména indukční varné desky potřebují dostatek volného místa na spodní straně, kde mají větráky. Jen tak se mohou správně chladit, nasávat a zpětně vyfukovat vzduch.


Uprostřed pracovní desky vyřízněte otvor s dostatečnou.

Indukční varné desky nabízejí zákazníkům mnoho praktických funkcí, aby naplnily očekávání zákazníka a jeho požadavky po pohodlí a komfortu. Vybírat desku byste si také vy měli primárně podle toho, jaké funkce nabízí. Níže najdete výčet možných funkcí, které varné desky nabízejí.


Některé z nich dnes mají indukční desky automaticky. Jednoduchá instalace s EasyFit Neřešte vrtání a šroubování při instalaci vaší desky. Jednoduše zacvakněte EasyFit varnou desku Beko do připraveného výřezu v pracovní desce a nic.


Indukční varná deska Electrolux PerfectFit je tenká a můžete ji bez problémů použít i do kuchyňské desky s výškou pouhých mm. Díky systému Optifix ji nainstalujete 3x rychleji.

Před přichycením desky montážní sadou je někdy nutné nalepit těsnění na místo, kde se varná deska dotýká pracovní desky. Snad jediný problém, který by při usazení desky mohl nastat je, že jeden nebo dva rohy varné desky trochu vyčnívají nahoru. Indukční vaření je to nejúspornější a nejbezpečnější, jaké si můžete ve vaší kuchyni dopřát. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nezapomeňte také se před koupí podívat na podmínky instalace do kuchyňské desky. Především indukční varné desky potřebují mít víc místa pod sebou, aby se mohly chladit. Spodní část indukčních desek je totiž osazená větráky, které potřebují nasávat a vyfukovat někam vzduch.


ZAPOJENÍ ELEKTRICKÉ INDUKČNÍ VARNÉ DESKY. Pokud se rozhodnete pro výměnu nebo novou instalaci indukční varné desky , rádi Vám ji odborně zapojíme. Zkontrolujeme přípojné místo i stávající kabel (pokud jde o výměnu). Pokud instalovaná deska má odlišný rozměr, jsme schopni otvor pro desku upravit.


Montážní otvor v pracovní desce kuchyňské linky je dle dokumentace shodný se stávající indukční varnou deskou, není třeba upravovat. Současná indukční varná deska je připojena na třífázovou soustavu. Varné desky používají ke svému chodu dva typy energie – plyn a elektřinu. Nová indukční deska značky. V kategorii elektrických pomocníků se dále rozlišují samotné elektrické desky a tzv.


Každý ze tří typů spotřebiče má samozřejmě své.

Siemens studioLine, Deska indukční EX677LYV5E. Montáž spotřebičů zahrnuje služby dle Vaší potřeby. Součástí může být i demontáž starých spotřebičů a jejich následná likvidace, odvoz kartonů, zapojení nových spotřebičů a vyzkoušení funkcí, aby bylo možné potvrdit, že je vše v pořádku. A vzhledem k zabudování probíhá i kontrola kuchyně, protože pokud by něco nebylo rovné, montážní firma to. Využívají technologii přenášející energii přímo do magnetického dna nádobí, takže jsou energeticky velmi účinné a rychlé.


Máme dokonce i přenosnou indukční varnou desku, kterou lze snadno přemístit. Indukční vestavné desky MORA mají až účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou.


Navíc na indukční varné desce. Díky rychlému vaření vám zbude více času, abyste si své jídlo vychutnali – s rodinou či přáteli. A protože indukční varné desky zahřívají výhradně vaše nádobí, spotřebují méně elektrické energie a jsou také bezpečnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky