pondělí 2. září 2019

Elektrický kráječ cibule

Představujeme Vám produkty špičkové kvality od firmy Status - kráječ cibule. Výhradní distribuce pro Českou republiku - Agrikol s. Je vyroben ze 1 ušlechtilé oceli, kráječ na cibuli je robustní, stabilní, má protiskluzové gumové nožky. Do dnů od koupě můžete zboží vrátit a dostanete za něj poukaz na další nákup.


Je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné strouhání, plátkování a krájení potravin. Kvalitní elektrický brousek naostří všechny nože, nůžky, zahradní nůžky i steakové nože, šroubováky a jiné. Efektivní, rychlý a účinný způsob jak nabrousíte skoro všechno. Díky unikátnímu designu je kráječ kompaktní, snadno se používá, jednoduše se složí a rozloží no je zejména efektivní a rychlí.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. V této kategorii vám nabízíme profesionální zářízení na zpracování potravin, jako je například kráječ na ovoce a zeleninu, spirálový kráječ brambor a zeleniny, krouhač zeleniny, kráječ na hranolky a další. Disponuje příkonem 1W. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní.


Kráječe ovoce a zeleniny. Inzerát kráječ v okrese Hradec Králové, cena 400Kč, od pepa2na Sbazar. Ritter AES62SL elektrický kráječ. Bílá barva kráječi přidává na neutralitě, hodí se ho každého kuchyňského. Ruční kráječ cibule , vrtulník, čepel - nerezová ocel 5five Simple Smart Ruční kráječ cibule.


Cibulový kráječ je vynikajícím zařízením pro snadné, rychlé a bezpečné řezání a sekání cibule. Vyrobeno z odolného plastu. Prosím, přečtěte si pečlivě tento návod k obsluze. Přístroj smí obsluhovat pouze osoby seznámené s tímto návodem.


Předáváte-li tento produkt další osobě, předejte jí i tento návod. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Návod pečlivě uschovejte.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Vyberajte si Kuchynské krájače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule , česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Držák na krájení cibule i rajčat Český výrobek Výborná pomůcka při krájení cibule , nebo rajčat, která zafixuje krájenou zeleninu tak, abychom ji mohli nakrájet bez pořezání.


Kuchyňské kráječe také snadno oloupou ananas, zbaví pecky mango a připraví ozdobné spirály z mrkve, brambor nebo okurek. Postup práce: držák zarazíme napříč do rozpůlené cibule a nožem projíždíme mezi jehlami. Držák pootočíme a krájíme drobné kostičky. Hlavní město Praha, cena 30Kč, od kafkova4na Sbazar.


Vše s ním pohodlně nasekáte nadrobno, problém není ani větší množství cibule , zeleniny,. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ BRAMBOR - AKCE!


Cibule patří mezi nejčastěji používané suroviny při vaření. Elektrický chopper můžete mít kdekoli v kuchyni v. Při takovém krájení cibule na guláš se občas mění kuchyně v hotové slzavé údolí. Je výkonným pomocníkem při sekání cibule a jiných potravin či při. Když čepele vyjmete, můžete nádobu umývat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky