pátek 6. září 2019

Kuchyňská prkénka

Fotí a natáčí videa, abyste měli lepší představu o tom, jak prkénka vypadají a nekupovali zajíce v pytli. ONO se neustále pokouší přerušovat JEHO i JEJÍ práci, bere šroubováky, kladívka a šroubky, metry a laťky – a s oblibou je schovává tak, že nejsou k nalezení. Originální kuchyňská prkénka Vstoupit do e-shopu. Vítejte na našem e-shopu s originálními kuchyňskými prkénky z naší rodinné truhlářské dílny Duspiva.


Naše doplňky se stanou vysoce funkční, estetickou a trvanlivou sou.

Kuchyňská prkénka 1Kč na první nákup. K dokonalému noži to správné prkénko. Neztupí jej, snadno se čistí, je odolné a navíc hezky vypadá. Všech rozměrů i materiálů. Sháníte nějaké prkénko?


V IKEA si můžete vybrat z široké nabídky kuchyňských prkének různých rozměrů, barev i mateirálů. Najdete tu vše od silného řeznického prkénka z masivního dřeva až po ohebná kuchyňská prkénka z plastu. Některá se dokonce dají použít jako servírovací podnos.

Tescoma, Zassenhaus, Joseph Joseph a dalších. Vyberete si z pohodlí vašeho doma a vše vám bude doručeno do hodin. Přijďte se podívat na naši nabídku nožů a kuchyňských prkének. Máme i brousky na nože, různé sekáčky, sady nožů a jednotlivé nože na chléb, na maso a na zeleninu.


Co byste potřebovali do své kuchyně? Pojďte si k nám všechno prohlédnout! Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Nezbytný doplněk pro všechny nadšence do vaření, který je navíc v přírodním provedení. Fackelmann Prkno bukové 36×25×5cm podléhá standardu FSC.


High quality face respirators to boost your protection. Pořiďte sobě nebo svým blízkým něco osobitého, něco, co opravdu potěší a zároveň bude k užitku! Krásný a funkční dárek na míru – podle vašeho výběru.


Z hygienického hlediska by v kuchyni měla být alespoň tři - jedno na pečivo, druhé na zeleninu a ovoce, a třetí na maso - především v tom případě, že jsou dřevěná. Z prkénka odkliďte zbytky jídla, omyjte je vlhkým hadrem s běžným saponátem, případně krátce opláchněte horkou vodou a lehce celé osušte tak, aby na prkénku nezůstala stát voda. Pokud je třeba, prkénko lze například po krájení masa velmi dobře desinfikovat tím, že ho otřeme hadříkem namočeným v čerstvé.


Jsou vyrobeny z kvalitního tvrdého dřeva, ale i bambusu, nebo plastu všechny samozřejmě splňují náročné požadavky na jejich bezpečné používání a hygienu.

Proto jsme pro vás připravili stručný popis materiálů, ze kterých se vyrábí. Dřevěné prkénko – stará, dobrá klasika. Důležité je dbát na hygienu. Společnost Duspiva vyrábí ze dřeva nejrůznější typy produktů počínaje od nábytku až po reklamní předměty. Vsází na pečlivost, kvalitu a profesionalitu.


Na začátek trošku děsivých statistik. Věděli jste, že na kuchyňském prkénku je o 2 více bakterií, než na tom záchodovém? Nejčastěji se v něm usídlí salmonela, listerie či E. Jak ze svého oblíbeného prkénka udělat bezpečné náčiní?


CB-Sada krájecích desek Guminoki CHROMA CHROMA GUMINOKI CB-sada dvou dřevěných masivních krájecích desek ze dřeva Guminoki, které je dostatečně tvrdé a odolné - povrch vydrží dlouho hladký, snadno se čístí a neničí ostří vašich nožů. Kvalitní kuchyňská prkénka z masivního bukového dřeva. Nejen funkční, ale i krásná kuchyňská prkénka do vaší kuchyně i jako skvělý dárek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky