středa 4. září 2019

Termohrnek na kávu

Termohrnek na kávu

Pokud je venku horko, termohrnek vychlazený nápoj hravě ochrání před ztepláním. Termohrnky jsou také praktické. Hrneček společně s víčkem tvoří nerozlučnou dvojku, kterou oceníte jak na frekventovaných místech, tak i na velmi nerovném povrchu. I pokud se totiž někomu.


Termohrnek na kávu

Eco Bamboo Cup Scotish 4ml. Brodit držák na láhev, plechovku, kelímek na kávu , termohrnek na čaj atd. Držák Brodit na nápoje do auta na palubní desku je určen pro pohodlné a bezpečné odkládání standardních plechovek, lahví, kelímků, termohrnků s kávou, čajem či vodou. Můžete si jej připevnit na Brodit. Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravý termohrnek.


V nabídce máme kvalitní nerezové a skleněné termohrnky na kávu , do auta, cestovní termohrnky. Trojdílná konstrukce = jednoduchá. Umožňují totiž pohodlné přenášení teplého nápoje.


Termohrnek na kávu

Rádi si připravíte kávu na delší dobu a postupně si naléváte stále horkou kávu do svého šálku? Pak se vám bude hodit jedna z našich pěkných konvic na kávu. Jeho předností je povedený design v mnoha více či méně výrazných barevných kombinacích a nechybí jak protiskluzové dno, tak silikonový návlek, který eliminuje riziko popálení.


Vyhovující je i dostatečný objem. Kvalitní cestovní termohrnek užijete nejen do auta, na cestě do práce, na výletech, ale jsou vhodné i pro děti. Dárkový Albi termohrnek je vhodný i do auta. Cestovní termohrnky na kávu i čaj v designových motivech.


Termohrnek na kávu

Nerezový termohrnek na kávu Travel Tumbler je stylovou a ekologickou alternativou k jednorázovým kelímkům. Hodí se na cestu do práce, do školy i na výlety. Velikost 3ml je tak akorát. Vejde do každého batohu a zároveň je i dost velká na. Stále se však jedná o kvalitní termohrnek na kávu.


Požadovanou teplotu udrží po několik hodin, praktická pojistka pak brání nechtěnému otevření. Na našem eshopu najdete také designové Keep Cupy, které se hodí například na cestu do práce či do školy, nebo skvěle těsnící termoláhve Asobu. Nejčastější otázky o dózách na kávu , termohrncích. Kvalitní nerezový termohrnek s uchem nebo bez je svou velikostí ideální na kávu pro jednoho a navíc je oproti termoskám příjemně skladný do kabelky či tašky. J sou přímo dělané na cestování.


Proto je dobré si připravit svou oblíbenou kávu nebo čaj v termohrnku do auta, autobusu nebo vlaku s sebou. Váš oblíbený čaj nebo kávu si můžete vychutnat i na cestách! Díky termohrnku vydrží nápoj teplý 1-hodiny, vychlazený pak až hodin. Chcete-li delší výdrž, zvolte třeba termosku s pítkem ve tvaru plechovky, kde bude čaj horký až po dobu hodin.


Pro milovníky čaje máme v nabídce termohrnky na čaj Tea Tumbler. Vhodné jsou především na přípravu sypaného čaje. Hrnky se vejdou do držáku u auta. Mají vaši klienti a zaměstnanci v oblibě horký šálek čaje nebo kávy? Máme pro ně perfektní dárek, díky kterému si budou moct vychutnávat svůj oblíbený nápoj za jakékoliv situace.


Vybavte je do práce i na cesty skvělými termohrnky na kávu s potiskem. Myslite na Vaše zdravie a vyberte si zdravý termohrnček na kávu a čaj. Pořiďte si na ně ale raději trvalejšího parťáka. My jsme si zamilovali hrneček rCup.


Pokud si kávu nebo čaj za pochodu nechcete odpustit, nevadí. Vyrobený je částečně z recyklovaných papírových. Keepcup je australská značka, kterou založili sourozenci Forsythovy s myšlenkou vyrábět ekologické hrnky na kávu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky