středa 25. září 2019

Struhadlo na zeleninu

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce. Zcela jistě využijete i třítko na.


Elektrické struhadlo na zeleninu Na krájení a strouhání zeleniny, sýra a ovoce. Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky.


Výdrž akumulátoru až minut.

Včetně nabíječky a návodu k. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, vhodné do umývačky. Díky speciálním nástavcům elektrického struhadla na zeleninu a zelí není problém nastrouhat i jinak obtížně zpracovatelné potraviny. Nemusíte mi tedy v kuchyni i další speciální strouhač zelí apod. S týmto ručným krájačom zeleniny dokážete zeleninu krájať na rôzne tvary podľa zvoleného nadstavca: široké rezance, tagliatelle alebo špagety.


Sada obsahuje výmenné nástavce, ktoré sa hodia na krájanie napríklad cukety, cvikly, mrkvy, uhorky atď. Součástí balení je praktický chránič prstů ve tvaru klobouku a také škrabka pro rychlé oškrábání zeleniny. Jaké typy nástavců obsahuje struhadlo ? NAJPREDÁVANEJŠÍ TOVAR ! Krájač s čepelou z nerezovej ocele si hravo poradí so zemiakom, mrkvou, celerom, ale aj syrom na drobné aj hrubšie kúsky.


Strúhadlo na zeleninu 6v1: S týmto kráječom bude Vaše jedlo zase o niečo zábavnejšie! Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce. Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Spirálový kráječ na zeleninu - Deluxe: Připravte si originálně vypadají saláty, chutné a zdravé zeleninové špagety nebo zábavné spirálové ozdoby.


Díky tomuto úžasnému kráječi si vše toto můžete připravit během pár chvil. Bežné druhy krájačov a strúhadiel na zeleninu.

Tradičnou klasikou, ktorú používali naše babičky či mamy, sú kovové strúhadlá. Môžete si vybrať, či chcete vlnky, ozdobné plátky alebo plátky alebo rezančeky o rôznych hrúbkach. Stačí len vybrať vhodný nástavec a dať sa do práce.


Súčasťou balenia je praktický. Použijte elektrické struhadlo na sýr a nachystáte ji za pár minut. Ať už vaříte brynzové halušky, potřebujete nakrájet zeleninu na salát nebo posekat oříšky do koláče.


Kráječ s čepelí z nerezové oceli si hravě poradí s bramborem, mrkví, celerem, ale i sýrem na drobné i hrubší kousky. Strúhadlo poslúži ako šikovný pomocník v každej kuchyni. S tímto struhadlem si usnadníte přípravu poptravin. Vyberte si na FAVI strúhadlo na kapustu, strúhadlo na jablká do Vašej obľúbenej štrúdle, či strúhadlo na syr a mnoho ďalších.


Všetko do Vašich obľúbených pokrmov bude nastrúhané raz dva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky