úterý 10. září 2019

Profesionální nože pro kuchaře

Připravili jsme pro Vás videa s ukázkami vykosťování masa s noži zn. Videa jsou určena pro laickou veřejnost. Jednotlivé tahy nožů při kostění se dají podle videa osvojit. Dick je celosvětově vedoucí značkou v profesionální oblasti masného průmyslu.


Používáním nejnovějších vědeckých metod. Ze zajímavého a širokého sortimentu této firmy stojí za zmínku především vysoce kvalitní přístroje - brusky a nástroje pro medicinální pedikúru.

Kuchyňské nože pro profesionální i amatérské kuchaře. Vyberte si z nesčetného množství kuchyňských nožů pro specifickou přípravu pokrmů. Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské.


Santoku nůž je univerzální kuchyňský nůž, původem z Japonska. Nože pro kuchaře , e-elektra. Slovo santoku lze volně přeložit jako ‚tři ctnosti‘ nebo ‚tři možnosti použití‘, což.


E-shop s kvalitním oblečením a obuví pro kuchaře a číšníky, profesionální nože , ocílky a brusky na nože. Zboží skladem a zajistíme rychlé doručení.

Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité. Výborné dlouhodobé zkušenosti s nimi mají také šéfkuchaři z Gastro Teamu Bidfood. Nyní se byli ve firmě Friedr.


Dick, která má pověst jednoho ze dvou nejlepších výrobců nožů na světě, podívat. V-Sharp Classic II je ideální pro profesionální kuchaře. Nelekněte se složitě vypadající konstrukce.


Diamantový profesionální brousek na nože a nůžky Warthog je vysoce kvalitní, vhodný i na keramické nože , stabilní díky protiskluzové podložce, velice jednoduchý na použití i údržbu a ač to tak možná nevypadá. THOR profesionální pracovní obuv černá Tato profesionální značka obuvi byla odborníky speciálně vyvinutá pro stravovací a potravinářské zařízení. Má high-tech podrážku pro lepší uchování tvaru a převyšuje i ty nejnáročnější průmyslové požadavky pro suché, mokré a mastné povrchy. V domácí i profesionální kuchyni oblíbené a často používané nože.


Kuchařské nože jsou opatřeny čepelemi z prvotřídní nerezavějící oceli. Kuchařské oblečení, rondony, oděvy pro kuchaře a číšníky - Chefline. Oblečení pro kuchaře a číšníky - Chefline.


Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře , oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Specifikem pro amatérské i profesionální kuchaře určené luxusní série IKON je jejich rukojeť, jež je vyrobena z afrického tropického dřeva Grenadilla. Toto dřevo je považováno za jedno z nejtěžších a nejtvrdších olejnatých dřev na světě, přičemž vyniká mimořádnou odolností.


Není to nic složitého a nože nepotřebují jakékoliv speciální broušení. Hledáte dárek pro kuchaře ?

Vybíráte dárek a stále nemůžete najít? S řadou Zwilling Professional S rozhodně neuděláte chybu ať vybíráte dárek pro špičkového šéfkuchaře, začínajícího učně nebo někoho blízkého, co rád či ráda vaří. Nabízíme široký výběr kuchařských map a obalů na nože.


Vyberte si kuchařské nože pro učně i profesionální kuchaře do restaurace od společnosti Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Sada kvalitních kuchařských nožů s doživotní zárukou by měla být ve výbavě každého profesionála.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky