pátek 27. září 2019

Struhadlo na brambory

Elektrické struhadlo na strouhanku. Pokud si doma chcete z pečiva vyrobit vlastní strouhanku, je multifunkční struhadlo s nástavcem na pečivo nezbytností. Umožní vám rychle a snadno zpracovat jakékoliv pečivo.


Pozvěte si na pomoc struhadlo HANDY! Brambory i ostatní druhy zeleniny umístěte do prostorného pěchovadla a několika tahy nakrájejte na stejně velké kousky.

Jde to opravdu rychle a. Vybírejte si Šťouchadla na brambory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasické korunkové struhadlo na brambory z nerezové oceli, s půlkulatým profilem a velkými otvory pro perfektní výsledek, o rozměrech 3× 1× mm.


Materiál: nerezová ocel.

Vysoce kvalitní struhadlo z nerezové oceli. Zaoblený vršek umožňuje zavěšení struhadla. Zahnutý konec struhadla umožňuje pohodlné strouhání přímo do mísy a pro kolmé strouhání je konec struhadla opatřen protiskluzovou podložkou.


Korunkové struhadlo na brambory. Loupač na jablka WESTMARK zbaví za pár minut slupky jak jablka, tak hrušky nebo třeba brambory. Postup je tak snadný, že ho zvládnou i vaše děti. Loupač má hned tři funkce: Loupání, odstranění jadřince nebo krájení. Když v kuchyni kastroly bublají a talíře klapají, tancuje k tomu série MENUETT pěkně v rytmu.


Od lžíce na vaření až po loupač na česnek, od šťouchačky na brambory po struhadlo na sýr, vždy najdete toho správného pomocníka, v prvotřídním provedení a optimálně funkční. Neradi strouháte brambory ? Máme pro vás elegantní řešení. Příslušenství ke kuchyňským robotům značky Bosch vám nabízí, že tuto nudnou práci udělají za vás. Bosch MUZ45RShrubé struhadlo vám nastrouhá brambory na knedlíky, nebo bramboráky.


Toto příslušenství pasuje výhradně na kuchyňské roboty Bosch MUZ4DS3. Usnadní vám přípravu různých hlavních jídel či polévek.

Praktický pomocník pro každou hospodyňku. KYOCERA CSN-202RD Nastavitelná šířka plátků: mm, mm, mm a mm. Při koupi si vybírejte modely, které jsou vybavené dostatečným počtem nástavců. Struhadlo je nenahraditelným pomocníkem pro práci v kuchyni.


Díky nim můžete využít elektrické struhadlo na bramborové placky, sekání ořechů, skrouhání zelí, ale i na přípravu strouhanky. Určitě také doma organizujete jednou za. Nerezové struhadlo na brambory - Küchenprofi.


Spirálový kráječ Duolo naše cena 23Kč (EUR) skladem. Kuchyňské struhadlo s kličkou - Ibili. Sada na vyřezávání dýní, m. Máte-li po ruce správnou škrabku a struhadlo , pak z ní můžete vykouzlit nejeden kulinářský skvost.


Pro snadnější přípravu pokrmů se vám budou hodit i nejrůznější kráječe. Rozmanité tvary a materiály vám umožní vybrat si přesně ty pomocníky, na které už vaše kuchyň netrpělivě čeká. Spirálový kráječ na brambory : Tento spirálový kráječ je pro všechny milovníky brambor, hranolek a domácích chipsů.


Jednoduchá příprava pro přípravu kreativních bramborových spirál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky