pondělí 9. září 2019

Sekyra fiskars

Ostří štípacích seker je užší a hlava je širší ve tvaru klínu. Vidle jsou velmi lehké, vhodné i pro osoby s menší silou. Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Máme veškeré nářadí, na které si jen vzpomenete – od seker až po zahradní nůžky. Finské značky a za skvělé ceny. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Pro extra velké klády s průměrem přes cm. Model s dlouhou násadou pro náročné štípání zaručuje maximální moment hybnosti.

Ideální jako doplněk pro Xnebo X2 pro štípání velkých a tvrdých klád. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Sekery.


Fiskars , Zbirovia, HECHT a dalších. Celkově jsou sekery více klínovité. Ostří není tak vysoké, za to je broušeno na celkem nízký úhel.


Z toho podle mě vyplývá i fakt, že se sekery rychle tupí, u těch větších potom najdete i doslova zamačkané ostří (u větších seker působí opravdu masivní síla při dopadu a pokud trefíte suk, tak to odnese ostří). Skladem modelů od oblíbených značek např. Záruka se týká výrobních vad a vad materiálu, při běžném používání k účelu, ke kterému jsou určeny. Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje.


Vyberajte si Sekery podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Materiál je z kované a kalené oceli, široká, zaoblená hlava pro snadnější trefení klínu, násada je vytvořená tak, aby zabránila vibracím a skluzu. Dům a zahrada - Sekyra fiskars bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Pro středně velké klády s průměrem přes cm. Praktická velikost sekery je vhodná speciálně pro štípání menšího množství čerstvého dřeva nebo příležitostné použití. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Pouze prodejna supermarketu Eva. Mělníku je do odvolání preventivně uzavřena. Podat inzerát bez registrace. Pro manipulaci s kmeny při kácení, podporu při řezání polen, zvedání a přenášení klád. Pro běžné práce kolem domu byla totiž stvořena.


Delší topůrko pro větší výkon, unikátní tvar čepele pro snadné štípání dřeva. Potřebujete kvalitní štípací sekeru, která Vám skvěle padne do ruky? FISKARS Sekera štípací X25.


Aby Vám sekera přinesla co nejvíce užitku, musíte pečlivě zvážit její výběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky