úterý 17. září 2019

Odvoz staré lednice

Staré spotřebiče se sváží k recyklaci, kde jsou nejprve odstraněny nebezpečné látky. Moderní stroje pak oddělí kovy, plasty a další materiály k dalšímu využití. Získané materiály se použijí k opětovné výrobě.


Nové spotřebiče jsou opět připraveny pro vaši domácnost! Pokud budete potřebovat od nás jakoukoli likvidaci elektroodpadu s odvozem na sběrný dvůr, tak jsme ochotní sednout do nákladního auta a přijet na Vámi požadovanou adresu. Zajišťujeme odvoz pračky staré i nové a také dovoz ostatních spotřebičů lednice a ostatních elektro spotřebičů.

Potřebujete: likvidaci staré a dopravu nové současně, tak to Vám dáme slevu. Potřebujete se zbavit starého spotřebiče? Na přání jej od vás odvezeme a zajistíme jeho ekologickou likvidaci. Starý spotřebič musí být připraven v době doručení zboží ihned k naložení (odpojen ze sítě, chladnička odmražena, pračka bez vody apod.).


Odvoz starého spotřebiče. Není potřeba spotřebič balit, jen by. Buď líný a nech si zdarma odvézt staré elektrospotřebiče. Nová služba svozu nepotřebných elektrospotřebičů z domácností určená pro širokou veřejnost.


Služba je zdarma a funguje v rámci celé ČR.

Nabízíme odvoz na sběrný dvůr, zajišťujeme odvoz nábytku a vybavení z bytů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lednice za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


DOPRAVA lednice SIEMENS s mrazákem třída A Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, k. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. ODVOZ nábytku, ODVOZ starého nábytku PRAHA, LIKVIDACE nábytku Praha, VYKLÍZENÍ bytů PRAHA.


Chcete se rychle a efektivně zbavit. Pro lepší třídění a rychlost provedené práce využíváme své kontejnery k odvozu odpadů z bytů, dále pro menší odvoz a vyklízení používáme dodávkové vozy. Dobrý den, pokud si zakoupím lednici , odvezete prosím i starou ? Funkci lednice až na mrazák ten nejede. HLEDÁM televizor funkční s ovladačem. Jakýkoliv-i klasický velký typ.


Musí být s ovladačem,settop box nemusí být. Děkuji za nabídky,ideálně Holešov. Spěchá-pro starou paní.


Klíčový zdrojem činnosti firmy je vyklízení bytů a výkup pozůstalostí, příslušenství a jiného vybavení.

Mám, tuším, ve sklepě tři staré rozbité CRT TV a asi dva CRT monitory (možná o jeden kus méně, musel bych zkontrolovat :), klidně si pro ně někdo přijeďte, máte je za odvoz. Kg to dohromady nemá, auto, abych to odvezl, nemám, je to těžké jak kráva, tahat se tím MHD je pitomost, do velkoobjemových kontejnerů to, prý, hodit nemohu - nejsou pro to určeny. U drobných spotřebičů, jako jsou varné konvice, žehličky, fény a podobně, které snadno dáme do tašky, je odneseme do jakéhokoli obchodu s elektrem, kde najdeme speciální koše na staré spotřebiče a tam je jednoduše necháme.


Připojení, nebo odpojení spotřebiče do sítě elektrického napětí o 3V nebo do sítě elektrického napětí o 2V (spotřebiče bez koncové zástrčky do zásuvky montované z výroby).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky