pátek 20. září 2019

Dřevěná rohová polička

Dřevěná polička rohová 25cm. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI.


Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.

Materiál poličky: borovice Poličku dodáváme v přírodním provedení borovice B, v případě zájmu moříme na dub a olši za příplatek. Polička je zhotovená v praktickém provedení. Drátěný program Optima zahrnuje univerzální doplňky vhodné do každé koupelny či kuchyně.


Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné. Díky modernímu designu se hodí do každé koupelny. Police a poličky pro pořádek v koupelně.


Koupelnové poličky a police jsou připraveny vám posloužit vždy, když si potřebujete jen něco odložit a přitom zachovat alespoň dojem pořádku, nebo když chcete mít v koupelně určitou drobnost každý den po ruce. Víte, k čemu je rohová polička na kuchyňskou linku?

Záleží jen na vás, co na ni potřebujete zrovna umístit. Co takhle dochucovadla, která na první pohled nezabírají místo, ale při každodenním vaření víte, že každý milimetr navíc se počítá. Povrchová úprava dřevěné poličky je lakovaná bezbarvým vodou ředitelným lakem. Praktická závěsná dřevěná rohová polička , z masivního dřeva borovice drewfilip 67. Je možné zhotovení v jiných barevných odstínech, víz níže.


Stylová rustikální polička nabízí ideální příležitost, jak efektivně využít roh místnosti, například k umístění dekorací či kořenek. Rohové lavice do kuchyně jsou součástí jídelního setu. Nabízíme jídelní sety - rohové lavice, včetně. Moc vám všem děkuju za každý like, odběr, komentář a sdílení videa.


Uspořádání kuchyně do rohu šikovně využívá právě tuto část, díky rohové skříňce, která poskytuje velký úložný prostor. Poličky ve vaší domácnosti nemusí sloužit pouze prakticky k udržení pořádku, ale také esteticky, kdy je můžete jakkoliv namořit a nabarvit a udělat z nich krásnou dekoraci na zeď, ať už do kuchyně, koupelny nebo nad postel. Záludné využití pustého místa v každém rohu naší domácnosti není lehké. Rohová polička - nejen do koupelny.


Rohy se stávají mnohdy zcela nevyužitým a prázdným prostorem. Popis: Bez povrchové úpravy. Při koupi více věcí,jedno poštovné. Možnost osobního převzetí.


Poštou pošlu rozmontované.

Každý kus je originál v detailech se mohou lišit. Moření je nutno provést v poznámce. V případě, že není skladem je dodací doba delší - o dodání vás budeme informovat. Potřebujete si někam uložit zamilované romány nebo se pochlubit oblíbenými věcmi? Prohlédněte si širokou nabídku knihoven IKEA v různých rozměrech a stylech.


Jsme si jistí, že u nás najdete tu, která bude splňovat všechny vaše potřeby. Nástěnná dřevěná polička s háčky 46cm. Přírodní dřevěná police na stěnu, která je vhodná do kterékoliv místnosti u vás doma.


Ihned k vyzvednutí na prodejně barva informace telefon. Praktická rohová závěsná dřevěná polička z masivního dřeva borovice drewfilip 39.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky