pátek 20. září 2019

Koupelnova skrinka se zrcadlem

Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem ? Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu. Každá koupelna potřebuje zrcadlo, a koupelnové skříňky se zrcadlem jsou ideální řešení malého prostoru.


Vybrat si můžete z několika provedení tak, aby vyhovovala vaší představě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Koupelnová skříňka se zrcadlem CLAIRE LHC0je vyrobená z MDF desky, která je opatřená lakovaným nátěrem. Nátěr v bílé barvě působí velice vkusně a zároveň chrání skříňku před vlhkostí a plísní.


Za jednokřídlovými dveřmi se nachází úložný prostor s policí. Chromované madlo vkusně doplňuje celkový. Tento model nabízíme s možností zvolit si stranu na které budou umístěny panty.


Bílý nátěr působí velice vkusně a zároveň chrání skříňku před vlhkostí a plísní. Za dvoukřídlými dveřmi se nachází úložný prostor s policemi. Elegantní koupelnová skříňka se zrcadlem a dvěma skříňkami.


Tato zrcadlová koupelnová skříňka dodá Vaši koupelně elegantní vzhled a stane se nepostradatelným kusem nábytku Vaší domácnosti. V katalogu nemáme podrobnější informace o koupelnova skrinka se zrcadlem. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. První co nás napadne při pomyšlení na skříňku do koupelny, je ta pod umyvadlo. Jenže kromě mytí rukou, je potřeba si také ráno vyčistit zuby a upravit se.


A k tomu se báječně hodí koupelnová skříňka se zrcadlem. Vejde se do ní totiž mnoho důležitých propriet. Za každými dvířky je prostor rozdělen další policí. Nabízíme Vám širokou škálu barevných variant tak, aby si každý z Vás uměl vybrat. Závěsná koupelnová skříňka se zrcadlem z modelové řady Bay - atraktivní design v kombinaci medového dubu riviera a imitace tmavého betonu skvěle vynikne v prostoru moderně zařízené koupelny.


Navíc oceníte i praktické vnitřní police pro přehledné ukládání. Zrcadlové skříňky a galerky do koupelny se vyznačují především úložným prostorem vhodným pro koupelnovou výbavu. Slouží jako klasická zrcadla a zároveň.


Basic II koupelnová skříňka x se zrcadlem. Bílá kovová galerka se zrcadlem x 55. Kovové provedení – antikorozní úprava. Podobné fráze na Sleviste. V koupelně nejenže provádíme osobní hygienu, ale také se zde zkrášlujeme.


Kompletní set bílá skřínka s umyvadlem SANDRA zrcadlo se skřínkou s. Skříňka závěsná se zrcadlem merkury 55. Objevte na Westwing celou řadu designového nábytku a stylových doplňků za báječné ceny! Krásná koupelnová skříňka se zrcadlem.


Koupelnova skrinka se zrcadlem

Dřevěná koupelnová skříňka na zeď se dvěma zrcadly a úložným prostorem. Tuto skříňku lze koupit univerzální (typ 802) - viz související. Závěsná skříňka se zrcadlem do koupelny ACTIVE 8v moderním designu je součástí skupiny koupelnového nábytku ACTIVE.


Konstrukce je vyrobena z laminované dřevotřísky odolné proti vlhkosti v bílé barvě, dvířka jsou vyrobena z desky MDF potažené fólií rovněž odolné proti vlhkosti v lesklé bílé barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky