středa 4. září 2019

Elektrický zametač

Nabízíme sortiment produktů kategorie: Vysavače a zametače, Úklid od německých výrobců. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


K některým typům si můžete dokoupit také speciální nástavce, pomocí kterých vyčistíte spáry či obklady v koupelně. Elektrický smeták je po vybití baterie nutné znovu nabít.

Flexi Sweeper elektrický zametač. Umožňuje účinné čistenie vďaka jeho tvaru a rotačným štetcom. Tento zametač udělá všechnu práci za vás!


Prodám zametač Kvýrobce KOBIT SZ ,rok výroby Inzerát byl odebran z oblíbených. MECHANICKÝ ZAMETAČ KOBERCŮ CHIRON Inzerát byl odebran z oblíbených. Náhradní nabíjecí baterie 2V k obl. The most up to date, comprehensive, regulated information about medicines.


V závislosti na tomto faktu tedy od něj nemůžete očekávat velký sací výkon, ani veliký sáček.

Zapomeňte na zamotané kabely, sáčky plné prachu a těžké vysavače, které zabírají místo. Snadné čištění, rychlé nabíjení prostě je. Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá. Swivel Sweeper je bezdrátový, lehký tichý a odolný.


Leifheit Aku Power Max - bezdrátový elektrický zametač. Super výkonný zametač , nepotrebujete žiadne káble, vrecká ani filtre. Má dve silné rotujúce kefy, ktoré priľnú k podlahe a odstránia nečistoty aj z ťažko dostupných miest.


Dobíjení elektrického zametače je pohodlné a navíc k němu zde můžete sehnat náhradní baterie. Nový revolučný spôsob upratovanie bez vírenia prachu. Trojúhelníkový, elektrický zametač 360º. O produktu Zametač Kärcher K Pet Plus má spektrum vysávání od drobečků až ke zvířecím chlupům.


Akumulátorový pomocník do každé domácnosti! Máte tak jistotu, že vám neunikne ani smítko. To vše je ukládáno do prostorné nádoby. Tu stačí po skončení jednoduše vysypat. Výtečný pomocník do každé domácnosti.


S tímto malým, lehkým, ale přesto velmi výkonným pomocníkem pro Vás bude denní úklid hračkou. Měla jsem tu čest ho zkusit u kámošky a byl skvělej, leč poněkud dražší, mamka ho má taky, ale nějaký šmrdlátko, nemá to tah a prostě celkově je takovej horší.

Popis: Prodám elektrický zametač již funkční jen polovina kartáčů vhodné ina náhradní díly zohledněnov ceně. Cena 19- Preferuji osobní předání. BLACK and DECKER PSA215B aku zametač podlah. Zbavte se špíny snadno.


Při práci s kvalitní podlahovou hlavicí, kterou tvoří rotační kartáče, se smeták jistě stane vaším nepostradatelným pomocníkem při čištění koberců a plovoucích podlah. Free Shipping Available. Check Out Flight Sticks on eBay.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky