pátek 6. září 2019

Termobox na jídlo

Termobox na jídlo

Termoboxy na jídlo do práce i do školy. Tento eshop používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vhodný je jak do potravinářského a chladírenského průmyslu, tak i do domácnosti na cestování autem např. Teplé jídlo či třeba polévka pro celou rodinu zůstane teplá po celý den.


Tato termoska na potraviny od značky Tescoma je díky objemu l ideální na oběd nebo zmrzlinu či jiné dezerty. Termoska FAMILY COLORI každého rozveselí svou výraznou barvou. Jídlonosič elektrická nádoba na jídlo , ideální pro ohřev pokrmů do práce, do školy nebo na cesty, kapacita nádoby cca 1. L, odnímatelná dvoudílná nádoba, víko k elektrikcé nádobě, nádoby na potraviny vhodné do myčky nádobí a mikrovlnné trouby, praktická rukojeť, 4bodové zamykání pro bezpečný transport, ohřev jídel až na 75°C, odnímatelný otvor pro.


Vybírejte si Termosky na jídlo podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Trojdielny termobox značky Eldom na potraviny je izolovaný PU penou pre uchovanie teploty na 2–hodiny v závislosti na teplote okolia i teplote vloženej potraviny. Box má celkový objem l. Váš partner pre dodávku všetkých gastro prepravných obalov. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky termoizolační funkci nepotřebujete mikrovlnku ani ledničku. Představují skvělou výbavu na cestách po městě či výletech v přírodě. Stačí jen vytáhnout a jíst.


Nejlepší jídlo je to, které si připravíte sami. Vážení zákazníci, náš eshop je v plném provozu. Doručování zásilek na vybrané pobočky Zásilkovny, Českou poštou i dopravcem GLS funguje bez omezení.


Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Uchovať si jedlo na cestách teplé je teraz veľmi jednoduché. Perfektne tesniaci termobox s objemom 4ml starostlivo zachová vaše potraviny v optimálnej.


Užívanie si domáceho jedla na cestách nebolo nikdy ľahšie alebo viac elegantné. Vystužený termobox pre udržanie teploty jedál s horným plnením. Podobné fráze na Nejrychlejsi. Termoporty se více požívají kdy je požadavek na převoz jídla které není vhodné převážet jídlo v hluboké gastronádobě jako brambory, zelí, omáčky, ale jeto např. Vhodný na cestování autem, ale také do potravinářského a chladírenského průmyslu.


Díky tomu je možné potraviny a nápoje přepravovat bez obav i na delší vzdálenosti (např. pokud jedete autem k moři). Využít je lze nejen na udržení potravin v chladu, ale naopak také pro čerstvě uvařené potraviny. Ať už si do něj dáte svačinu či obě tento termobox udrží vaše jídlo hezky teplé či studené až po dobu hodin! Tedy dostatečně dlouhá doba na to, než vám pořádně vyhládne :).


Skvěle se hodí pro všechny, co jsou neustále v pohybu. Všechny informace o produktu Jídlonosič Přenosný ohřívací termobox na jídlo RS, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Přenosný ohřívací termobox na jídlo RS. Chladící termobox na jídlo Foodbox iso S umožňuje bezpěčně přepravovat obědy, občerstvení nebo nápoje. Udržuje je čerstvé po delší dobu.


Termobox na jídlo

Má velmi dobrou izolaci, která zajišťuje vynikající chladící výkon a tak se stane Vašim nepostradatelným společníkem a Vaše obědy či svačiny budou, tak neustále čerstvé. Perfektně těsnící termobox na potraviny poskytuje tepelnou výdrž cca hodin. Uchovat si jídlo na cestách teplé je nyní velice snadné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky