pátek 20. září 2019

Weck zavařovací sklenice

Weck zavařovací sklenice

Sklenice si zamilujete, jsou elegantní a víceúčelové. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Zkuste to stylově se sklenicemi Weck , dají se použít na maso, zeleninu, ale také jako dekorace. Jejich původ sahá až na konec 19. Korková víčka ke sklenicím Weck Ø mm – k. Zavařovací sklenice Weck Tulip 5ml – ks.


Elegantní zavařovací sklenice WECK Lilie v originálním tvaru. Jsou krásné, vydrží vám věky a můžete je použít téměř na cokoliv. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Vyberte si z řady velikostí a provedení v e-shopu. Velké zavařovací sklenice WECK z řady Classic o objemu 8ml jsou vhodné k zavařování velkých kousků zeleniny, ovoce a také masa. To, co nás těší čerstvé v létě, nás může těšit zavařené po celý rok. Stačí vybrat vhodnou velikost sklenice či dózy, k tomu přidat gumičky, svorky a hurá do toho. Weck Lahev na džus Weck 2ml, průměr 60.


Weck zavařovací sklenice

Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. S originálními zavařovacími sklenicemi Weck (včetně zavařovacího těsnění a svorek) začíná zábava už při přípravě. Domácí marmelády, kompoty a nakládaná zelenina chutnají vždy lépe než ty kupované. Nyní si je můžete dopřát v elegantních sklenicích od značky Weck.


Objem ml nabízí uchování pečeného čaje či malého džemu. Nakupte u nás kvalitní zavařovací sklenice se skleněným víčkem - sklenice Weck značky Weck. K č 3Kč Posledních pár kusů za tuto cenu! Weck zavařovací sklenice Sturz vysoká průměr s víčkem 2ml.


Na to je třeba dávat při koupi pozor, protože se dají koupit sklenice hotové, se vším všudy, ale také jen samotné, a pak je třeba nezapomenout vše ostatní dokoupit. Koupit se dají sklenice např. Spony na zavařovací sklenice weck. Vhodné na všechny typy zavařovacích sklenic weck. K jedné zavařovací sklenici jsou potřeba spony.


Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč. Zajímavě tvarované a elegantní zavařovací sklenice vyrobené ze silnostěnného varného skla a dekorem značky Weck. Designová sklenice na zavařování z kvalitního skla. Rádi vám poradíme s výběrem.


Provozovna a vzorková prodejna: Designfoods s. Německé sklenice Weck s dlouhou tradicí. NOVINKA V našem e-shopu prodej zahájen a už jsou tu i slevy. Pěkná designová zavařovací sklenice s logem Weck přímo vybízí na výrobu užitečných a chutných dárečků. Co se na Vás v létě směje čerstvé na zahrádce nebo na tržišti, chutná v zimě skvěle zavařené.


Stačí si vybrat velikost a tvar podle množství ovoce na kompot, džem, čatní nebo želé, prolistovat babiččinu kuchařku anebo vyzkoušet nové variace. Pokud máte před zimou náhodou. Také ji lze použít pro pečení dortíků a podobně.


Weck zavařovací sklenice

Domácí zavařeniny, marmelády, paštiky nebo pečené čaje dostanou díky zavařovací sklenici Weck zcela nový rozměr. Její roztomilý design přímo vybízí ke tvorbě praktických dárků od srdce. Součástí je skleněné víčko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky