čtvrtek 26. září 2019

Inteligentní pračka

Inteligentní pračka

Dokonce ani nemusíte navolit program, inteligentní pračka to dokáže na základě několika senzorů sama. Speciální funkce bude postupně analyzovat informace o prádle. Například na základě míry zašpinění oblečení zvolí potřebné množství vody a pracího prostředku. Po vyhodnocení informací vybere sama optimální. Může se pochlubit LED kontrolkami, ochranou proti přetečení a funkcí Energy Saver.


VÍTĚZ Pračka Samsung WW90M649OPM zaujme především náročnější uživatele. Svědčí o tom ostatně i cena, která se běžně pohybuje kolem tisíc korun. Na druhou stranu jde o model, který se těší mimořádně vysokému hodnocení v testech praček – a i přes vyšší cenu patří k velmi prodávaným. Zařiďte svou domácnost s inteligentními smart spotřebiči, které usnadní vaše každodenní činnosti. Propojte pračku, ledničku, myčku nádobí, kávovar nebo vysavač se svým smart zařízením (Androi iOS) a za pomoci aplikace můžete ovládat vybraný spotřebič na dálku.


Navíc získáte různé statistiky, rady a tipy, jakož i možnost diagnostikovat případnou závadu. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. S-shape – důmyslné provedení bočních stěn zajistí vyšší a jistější stabilitu během praní. Díky šestému smyslu automaticky nastaví všechny parametry tak, aby zajistila ten nejlepší možný výsledek. Nepotřebujete dva samostatné produkty.


Inteligentní pračka se 6. Volně stojící, předem plněná pračka s inteligentní technologií praní 6. Na jeden krát vyperete až kg prádla což je dostačující i pro větší rodinu. Díky Wi-Fi připojení je interakce s ní zcela jednoduchá a zároveň umožňuje přístup k nejnovějším inovacím. Elegantní, předem plněná, inteligentní a úsporná pračka s širokou škálou speciálních programů, díky kterým bude perfektně postaráno o každý kousek vašeho oblečení do těch nejmenších detailů.


Inteligentní pračka

Dočtete se, jaké funkce vám usnadní praní, jak dobře má pračka odstřeďovat, aby spolupracovala se sušičkou, nebo třeba jak se vyznat v energetickém štítku. Usnadníme vám rozhodování, jestli vybrat pračku s předním nebo horním plněním, jakou kapacitu by pračka měla mít a jak poznáte úsporný model. Obecně ale vyhrává varianta set pračka a sušička nad sebou ( pračka a sušička na sobě). Cena setu pračky a sušičky.


Pokud máte rádi tu nejvyšší kvalitu, efektivní praní a sušení včetně úsporného provozu, pak doporučujeme vyšší investici. Zepředu plněná, inteligentní a úsporná pračka AEG ProSteam L7FBE48SC se díky svému elegantnímu designu stane ozdobou vaší koupelny. Výběr ze široké škály speciálních programů umožňuje výbornou péči o každý kousek vašeho oblečení do těch nejmenších detailů. Budeme se nyní bavit o pračce, ale ne jen tak ledajaké – je to inteligentní pračka LG, která je chytřejší, než si myslíme. Pojďme se tedy podívat na to, jaké vlastnosti a funkce a jestli je opravdu tak dobrým produktem.


Hudba budoucnosti již dnes! Automatická slim pračka se sušičkou LG F2J6HM0W. Je vybavena tichým, výkonným a odolným invertorovým motorem, technologií Motion se pracími pohyby, možností přidat prádlo do pračky během praní, Smart ThinQ inteligentní diagnostikou nebo inteligentním systémem praní Fuzzy. Přestože se WiFi a pračka zdá být na hlavu postavenou kombinací, tato funkce je skutečně zajímavá a přináší dokonalý komfort při praní.


Navíc nabízí i diagnózu stavu spotřebiče. Snadno tak můžete zjistit, jestli pračka potřebuje profesionální servis, nebo jste jen stiskli nesprávné tlačítko. Aby byl celý proces praní v ideálním nastavení, vyhodnocuje pračka LG F72J7HY1W optimální dobu praní, máchání a spotřebu vody.


Inteligentní pračka

Ti, kteří se vždy snaží být elegantní a dívat se na své oblečení, budou mít rádi neobvyklý šatník. Jedná se o originální zařízení, ve kterém můžete pověsit oblečení „zastaralé“ a získat dokonalý vzhled. Tento „líný sen“ realizovala korejská společnost LG. Vyberte si tu správnou pračku pro vás.


Ať už samostatně nebo se sušičkou, s automatickým dávkováním či různými funkcemi. Miele vždy v té nejlepší kvalitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky