pondělí 2. září 2019

Sušička aeg t75370ah3c

Dokonalý přehled zajišťuje LCD displej na panelu sušičky, popisky na panelu jsou v českém jazyce. Funkce proti pomačkání prádla. Konec sušení vám oznámí zvukový signál. ProTex se postará o co nejjemnější péči, takže můžete sušit kromě vlny i hedvábí nebo krajku. Moderní design s neprůhlednými dvířky a stříbrným.


Free Shipping Available. Pokud přemýšlíte a nákupu nové volně stojící sušičky, tak značku AEG Vám můžeme jen doporučit. Pokud se bojíte o vůni prádla, tak toho se opravdu obávat nemusíte. AEG -Electrolux Koš na boty a svetry do sušičky prádla cm.


Koš na boty a svetry do prádla AEG -ELECTROLUX - na objednávku dle výrobního čísla produktu Díky speciálnímu sušicímu koši můžete sušit jemné prádlo, vlnu, spodní prádlo, plyšové hračky a sportovní boty jednoduchým a spolehlivým způsobem. Protex sa postará o čo najjemnejšiu starostlivosť, takže môžete sušiť okrem vlny aj hodváb alebo čipku. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Získajte suchú bielizeň s minimálnou spotrebou energie.


Moderný dizajn s nepriehľadnými dvierkami a strieborným. Výborný pomocník do každé domácnosti. Tato sušička zachází s vašim prádlem velmi šetrně. Nedochází tak k mačkání, lámaní nebo namotávání.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Technologie tepelného čerpadla dosahuje nebývalé energetické účinnosti - až o úspory energie navíc Panel s textem v češtině Senzor sušičky: senzor snímá, kdy jsou šaty usušené na stanovené úrovni Elektronika v této sušičce měří vlhkost tkaniny a určí konec sušení, když zbývající vlhkost je v souladu s vlhkostí požadovanou.


Disponuje programy a její hlučnost je pouhých dB. Můžete sušit speciální oděvy jako např. Získejte báječně suché prádlo s minimální spotřebou energie. Nalezeno: 1produktů.


Extrémně účinný filtrační systém ÖKOFlow a technolo. Maximální kapacita sušení je kg prádla. Zajisté oceníte i ovládací panel v českém jazyce. Sušička má tichý chod a je vybavená LCD displejem. Ak premýšľate a nákupu novej voľne stojace sušičky, tak značku AEG Vám môžeme len odporučiť.


Ak sa bojíte o vôňu bielizne, tak toho sa naozaj obávať nemusíte. Dnes už si môžete kúpiť. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze AEG lavatherm T.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky