pátek 26. dubna 2019

Tlakové hrnce professor

Hrnce mají pracovní tlaky - nízký a vysoký, které slouží k rychlé a zároveň šetrné přípravě pokrmů. Pro bezpečené použití mají. Třívrstvé sendvičové dno, vhodné pro všechny typy ohřevů – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Hrnec je opatřen silným 3vrstvým akutermickým dnem, které díky svým vlastnostem spoří výrazně tepelnou energii i čas strávený při přípravě pokrmů.


Môžete ho používať pri všetkých typoch varných dosiek. Pri elektrickej, pri plynovej, pri sklokeramickej ale aj pri indukčnej. O tento komfort sa postará vysoko odolné dno zložené z troch kvalitných vrstiev. Hrniec má objem litrov.


Obsahuje bezpečnostné poistky, pre bezpečné. Sada obsahuje tlakové hrnce (velký - l, malý - l - oba průměr cm), napařovací vložku se stojanem, poklici pro tlakové vaření a skleněnou poklici, se kterou můžete tlakové hrnce používat i ja. Sada dvou tlakových hrnců a příslušenství od značky Professor využijete v domácnosti každý.


Tlakové hrnce professor

Hrnce sú určené na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Dno hrncov je zosilnené mm a tvorené tromi vrstvami pre lepší prenos tepla. Tlakové hrnce Professor sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele o hrúbke mm. Veľmi jednoducho sa s nimi manipuluje a preto ich pomoc v kuchyni určite oceníte. Dajú sa zavrieť a otvoriť len jednou rukou.


Kompletná ponuka produktov z kategórie hrnce ponúkaná pod značkou professor , ktorá je zárukou kvality. Pozrite si aj ďalšie produkty v našom katalógu. Zlacnené produkty v kategórii hrnce sú označené modrým štítkom. K tlakovému hrnci obdržíte i klasickou skleněnou poklici, když byste chtěli něco pouze povařit. Hrnce majú pracovné tlaky - nízky a vysoký, ktoré slúžia na rýchle a zároveň šetrné príprave pokrmov.


Tlakové hrnce professor

Pre bezpečné použitie majú. PROFESSOR tlakový hrnec DSB22s objemem litrů je vybaven univerzální tlakovou poklicí se speciálním otvíráním a uzavíráním jednou rukou. Tlakový hrnec Professor DSB22za akční ceny. Nakupujte Dily tlakove hrnce professor nejlevněji na trhu.


Díky nim uvaříte pokrm zdravěji, rychleji a chutněji. Jaké jsou další výhody tlakového hrnce a na jaké parametry se při jeho výběru zaměřit? Slevy na značku PROFESSOR.


Akce na téma tlakový hrnec najdete na Skrz. Zavařovací hrnce značky Professor. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Skleněná poklice, pařák se struhadlem a náhradní těsnění v sadě! Ich programy využijete pri varení zeleniny alebo pre rôzne mäsá, ryby a zmrazené potrav.


Keramické hrnce do trouby i na sporák. Samozřejmostí jsou také tlakové hrnce , oválné hrnce s poklicí, indukční hrnce a další. Je jen na vás, do jakého procesu vaření hrnec zapojíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky