středa 24. dubna 2019

Lednice samsung rb31ferncsa

Choose another country or region to see content specific to your location. This site uses cookies. By continuing to browse the site you are a. Tipy, Stáhnout Manuál, Kontaktujte Nás. Vnitřní prostor chladničky je navržený tak, abyste spolehlivě dosáhli i na vzadu uložené potraviny.


Speciální kompresor s digitálním invertorem přizpůsobuje pět cyklů chlazení dle okolní vlhkosti a používání lednice.

Sníží se tak energetická spotřeba a opotřebení kompresoru, což vede. Její celkový čistý objem činí 3litrů (2litrů chladící část, litrů mrazící část) a hodí se tak do středně velkých rodin. Veškeré informace o produktu. Combinato Smart Line RB31FERNCSA.


Free Shipping Available. To vše s funkcí True No Frost, která zabraňuje vzniku námrazy a zajišťuje cirkulaci vzduchu uvnitř celé lednice. Díky této funkci zůstanou déle čerstvé i rychle se kazící potraviny.


Navíc funkce True No Frost šetří chladící.

Napsat komentář Zrušit odpověď na koment ář. V naší redakci procházíme a pečlivě čteme. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Samsung RB31FERNCSA -5. Všechny vaše potraviny, které se rychle kazí, budou od této chvíle čerstvé a výživné.


Pohodlně maximalizujte svůj úložný prostor Pokud se chcete natáhnout pro kelímek s jogurtem, který je v chladničce uložený až úplně vzadu, často to znamená cestu plnou překážek přes různé jiné potraviny, jako je například sedmipatrový dort nebo sklenice s naloženými okurkami. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nenámrazový systém True No Frost zajišťuje rovnoměrné chlazení bez vytváření námrazy a ledu. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Disponuje zónou CoolSelect Zone, která uskladní maso či ryby při teplotě ° C a zanechá je po celou dobu čerstvé.


Zeleninu či ovoce uchováváte při teplotě ° C. Vybavena je samostatným košíkem pro omáčky či policemi z tvrzeného skla. Dál už hledat nemusíte!

Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Naším cílem je návštěvníkovi nabídnout recenze současných nejlepších produktů na českém trhu. Mimo to také obsáhlé a přitom srozumitelné informace o dané tématice. Zakoupená lednička samsung rb31ferncsa je dovoz z polska , dodaná bez českého návodu , český servis ji odmítá opravit a firma reklamaci neřeží.


Jsem již druhý měsíc s dětmi bez ledničky. Now you can keep all fresh and nutritious foo keeping a uniform temperature. Furthermore, No Frost reduces energy requirements, increasing the duration of the cooling system.


Každý druh potraviny lze vložit do zóny CoolSelect Zone a udržovat její optimální teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky