pondělí 15. dubna 2019

Miska na oříšky

Miska na oříšky

Jedná se produkty z prvotřídního olivového dřeva, které pro Vás dovážíme z Kréty. Dřevo je na svém povrchu leštěno a je be. Bambusová miska na oříšky ve tvaru čísla Bambum Numero. Tohle bude lehké počítání. Pokud plánujete nějakou narozeninovou oslavu nebo pouze věříte ve štěstí daného čísla, které s vámi jde celý život, tak mističky od značky Bambum jsou jasnou volbou.


Narozeninový motiv je natištěn digitálním tiskem, papír ze kterého je krabička vyrobena, má atest pro přímý styk s potravinami. Prkno se zásuvkou na nože x 40cm-. Tato fotogalerie je prázdná. Trojmiska na oříšky , pomazánky, olivy a podobné pochutiny z olivového dřeva.


MISKA NA OŘÍŠKY Moje narozeniny černá 8ks. Usnadněte si přípravu Vaší party. Hostům můžete servírovat občerstvení z jednorázových snadno recyklovatelných misek. Papírová miska s vydařeným narozeninovým motivem Moje narozeniny je v. Miska na oříšky GINOO - Philippi (GINOO miska na oříšky - PHILIPPI) Elegantní miska na oříšky vyrobená z leštěné nerez oceli. Popcorn k oblíbenému seriálu, nebo salát k obědu?


Miska na oříšky

Podívejte se na naše servírovací mísy nejrůznějších velikostí, tvarů a stylů pro každou příležitost. Takže ať už chcete podávat olivy a oříšky na večírku, nebo rukolu a špenátové lístky k večeři, najdete na ně přesně takovou mísu, jakou potřebujete. Misky a mísy na stylové servírování i pohodlné vaření. Ani vaše jídlo nechce být mimo mísu. Vyberte si z nabídky porcelánových, skleněných, dřevěných či plastových mís a misek přesně takové, jaké potřebujete pro příjemné servírování a uskladnění potravin.


Skvěle vypadající misky na oříšky , která výborně plní svou funkci. Nasypete do ní buráky a slupky vhazujete do otvorů pod miskou. Odpadá vám dlouhé hledání a přemýšlení, kam se slupkami.


Miska je doplněna veverkou, která je hezky vypadajícím doplňkem k této skvělé misce. Praktická miska oblého designu je vhodná na mlsání sladkostí nebo oříšků, pistácií, ovoce. Zboží prodejce Drátule.


Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Miska z černého žíhaného drátu, zdobená srdíčky. Průměr dole je 15cm, nahoře 25cm, výška 11cm. Ošetřeno olejem proti rezavění, návod na. Sada kusů misek na oříšky apod.


Kč Kralupy nad Vltavou. Inzerát byl odebran z oblíbených. Servírovací dělená dřevěná miska na oříšky Inze. Pětimiska na oříšky , pomazánky, olivy a podobné pochutiny z olivového dřeva.


Popis: Prodám misku na oříšky či jiné inwaldka viz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky