středa 10. dubna 2019

Degustační sklenice na rum

Veškeré sklenice jsou vhodné pro catering a mohou se umývat v myčce. Skleničky lze objednávat i po jednotlivých kusech. Pevné bezolovnaté křišťálové sklo odolné proti mechanickému poškození.


Riise - Originální degustační sklenice na rum s logem oblíbené značky A. K kusům stylová krabička A. Nezáleží na tom, jestli je sklenice se stopkou nebo bez.

Co je ale důležité, je velká plocha dna. Rum se po této ploše krásně rozvoní. Pokud bude mít sklenka ještě i kónický tvar, vůni i chuť to zintenzivní a požitek bude dokonalý. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Formy na biskupský chlebíček Formy na chleba Silikonové pečící formy. Tyto křišťálové skleničky mají objem 280ml.


Degustační sklenice na rum , brandy či koňak na stopce.

Broušené skleničky na rum jsou k dostání v sadě sklenic, která obsahuje či 6ks křišťálových sklenič. Nachtmann Bossa Nova vykouzlí pohodou jako tanec, pro který je pojmenována. Krásné degustační skleničky tvaru tulipánka.


Vychutnejte si svůj oblíbený rum , whisky, koňak či slivovici stylově. Jedná se o typ skleniček používané vetšiny odborníky na luxusní pití. Designová degustační sklenička na stopce z bezolovnatého křišťálového skla vhodná na rum a whisky. Díky příměsi titanu přidávané do skloviny se sklenice vyznačuje mimořádnou pevností a odolnosti v myčkách. Sklenice , díky unikátnímu tvarování, udržuje uvolňující aromatické látky uvnitř.


Lihoviny a destiláty se připravují z nejrůznějších druhů surovin. Od vína a obilí, přes různé druhy ovoce na pálenky, až po třtinový cukr na výrobu rumu. Rumové sklenice jsou moderním dárkem pro obchodní partnery. Crystalite Bohemia jej vyváží do zemí z celého světa. Jeden z nejoblíběnějších produktů značky Schott Zwiesel.


Tvar dokonale umožní nápoji uvolnit své aroma a. Sklenice na whisky, koňak či rum vám zašleme bezpečně zabalené až domů. Nebo můžete použít užší skleničky na rum a likéry – ty jsou často na vysoké šťopce a jsou buď zcela uzavřené (jako sklenice na červené víno) nebo jsou po uzavření zase otevřené, mají tvar tulipánu. Takže to z čeho jsme na pily na předpremiéře Legendario je naprosto nevhodné.


Všechny kousky máme skladem a budou u vás obvykle do dvou dnů.

Libbey degustační sklenice na destiláty 1ml Královna mezi degustačními sklenicemi. Originální skleničky na rum , ve kterých nejlépe vynikne vůně, barva i chuť rumu Cubaney a každý doušek pak bude skutečným smyslovým požitkem. Baleno po kusech, ale rádi Vám zašleme množství dle Vaší volby. Diamante sklenice na koňak Silhouette City 2KS 400ml. Popíjení brandy nebo luxusního rumu je pro mnohé z nás malým rituálem.


A takový rituál si žádná nejen kvalitní nápoj, ale i skleničky, ve kterých ho budete podávat. Trefou do černého jsou elegantní sklenice na rum či brandy Silhouette City.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky