pátek 26. dubna 2019

Lis na ovoce nerez

Building Ton Fruit Press - Duration: 10:43. Michal Kadlec Recommended for you. Nový systém snadného čištění bez použití nářadí!


Fruit SHARK 6kW doporučujeme pro běžné uživatele, chataře, chalupáře, zahrádkáře a vyznavače zdravého životního stylu. Jeho výhodou je vynikající manipulace při lisování, panenku není potřeba vyndavat, pro přestavění lisovacího.

Díky luxusnímu vzhledu, robustnímu a kvalitnímu zpracování se stane chloubou Vaší kuchyně. Video kanál Mostovače CZ na Na můžete nyní přes video kanál Moštovače CZ sledovat aktualizované prezentace a videa Lisů. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty lis na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Lis masivní konstrukce s panenkou 5t umístěnou navrch koše.


Jednoduchá konstrukce pro maximální objem a výkon, ale zároveň s příznivou cenou.

Pro přestavění kroku při lisování je dodáván bukový špalek. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy.


U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky.


Lis na ovoce - rozšiřte funkce vašeho domácího robota o toto příslušenství. S tímto lisem můžete zvážit experimentování s různými přísadami a jejich kombinacemi při vytváření ovocných, zeleninových a bylinných šťáv. Menší, ale velmi šikovný a robustní lis s hydraulickou. Za pomocí našich lisů na ovoce si vyrobte skvělý domácí mošt nebo ovocnou šťávu plnou vitamínů. Upozornění vzhledem k situaci ohledně koronovairu COVID-19: Při převzetí balíku na dobírku, lze platit pouze platební kartou u přepravce.


Rámové moštovače na ovoce – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisování ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Objemy lisů jsou od 12l do 70l.


Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:.

Praktický stolní lis na ovoce s pevným kovovým korpusem. Lisovací koš a nádoba na šťávu z ušlechtilé oceli, vypouštěcí trubka, gumová spodní část zabraňuje poškození stolu. Prodám dvakrát šroubovici na lis ovoce rozměry 1X 40X7mm 1X 40X720mm i ze šroubením,jedno co není na fotce mám v garáži to dodám,sou rezavé protože ve sklepě je dost vlhko ale nic vážného,montáž se nikdy neuskutečnila,třeba se budou někomu hodit. Lis se skládá z pevného stabilního rámu, kolébky a odnímatelného perforovaného koše s víkem.


Kolébku lze v rámu vyklopit a ve vyklopené poloze zajistit. Díky tomu lze koš po lisování velmi snadno vyprázdnit. Aby do moštu nepronikaly kousky lisovaného ovoce , vkládá se do koše filtrační vak. Nerezový ruční lis - dvojitý.


Stejně tak jej můžete využít k lisování ovoce či při řadě dalších činností. Jednoduchý lis , který je tvořen podstavcem, vlastním košem (sítem), nádobou a lisovací soustavou. Koš moštovače je umístněný na ocelové základně s nerezovou výlevkou. Skladem Komfortní a rychlé. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


Tento stroj je kombinovaný drtič a lis na ovoce. Konstrukčně je toto zařízení řešeno jako jeden stroj. Obsluha není náročná a zvládne ji jeden člověk.


Drtič a lis je vybavený kolečky a táhlem pro manuální pohyb po dlažbě či zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky