čtvrtek 25. dubna 2019

Skrin na potraviny

Potraviny nepatří jenom do samostatné skříně, ale taky k varné desce, kde budete mít oleje, octy, koření, mouky na zahuštění a další. Pro ty to účely máme vyvinuto několik typů skříněk, které se liší jak vzhledem, tak svými možnostmi. Nabídneme pro Vás vždy tu optimální variantu.


Vždy platí, že prázdná. Pořiďte si do kuchyně vysoké skříně. Nabízíme je v různých barvách, výškách, šířkách i hloubkách, takže dokáží splnit nejrůznější potřeby.

Vybrat si můžete i chytré vnitřní vybavení a zásuvky, abyste vysoké skříně využili co nejlépe. Preferuji potraviny , které se dají jíst i samostatně. To je jen část trvanlivých potravin , které ve svém pražském bytě uchovává šestadvacetiletý Michal.


Zásobu na několik měsíců navíc už téměř deset let stále obměňuje, jakmile na baleních vyprší datum spotřeby. Na levé straně je vestavěná chladnička s mrazničkou, pak je ve výšce umístěná pečicí trouba, pod kterou je prostor na potraviny. K vysokým skříním pak přiléhá mycí část s myčkou nádobí, dřezem a odpadkovými koši. Skříň na potraviny – Slaný, okr.


Získejte cenové nabídky zdarma.

Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Na světě asi není mnoho dětí, které by si neoblíbily kinetický písek. Tenhle skvělý materiál je na omak jako skutečný písek, přitom tvárný jako těsto.


Může mít krásné barvičky a navíc se nelepí na ruce jako obyčejná modelína. Zamilují si ho i dospělí – působí terapeuticky a zbavuje stresu. Vyberte si z naší široké nabídky skříněk a vytvořte si kuchyň v rohovém nebo rovném provedení dle vlastních představ. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máte výborný výhled ze všech stran. Je asi sto let stará vše je na ní původní stačí jen trochu natřít.


Vhodná na chalupy, stavení atd. Já jí nevyužiji nemám pro ní místo. Problém s nedostatkem místa na skladování potravin?


I v malé kuchyni se dá tento problém jednoduše vyřešit a uvidíte, že spíž už vám nebude chybět. V naší nabídce najdete potravinové skříně kompatibilní s ostatním nábytkem do kuchyně. Police a přihrádky vám umožní přehledné uskladnění potravin tak, abyste je při vaření měli vždy po ruce a nemuseli nic.


Nábytek - Potravinova skrin bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. SKŘÍŇ NA POTRAVINY platné do: 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky