pondělí 22. dubna 2019

Kulmofén sencor

Jednou z hlavních předností tohoto modelu společnosti Sencor je jeho bohatá sada příslušenství, ve které naleznete koncentrátor pro silné proudění vzduchu, kulmovací kleště, kulatý kartáč či poloviční kartáč. Na první pohled vypadají tyto přístroje podobně, jako běžné kulmy. Hlavní rozdíl je však v tom, že jsou obohaceny o kartáče sloužící k vyčesávání vlasů.


Kulmofén sencor

Zároveň produkují teplý vzduch, jako fén. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. W, Ionizace, Studený vzduch, 2. Horkovzdušná kulma na vlasy Sencor Vám pomůže vytvořit stylový účes pro každou příležitost. Veškeré informace o produktu. Studený vzduch pomocí jediného tlačítka účes zafixuje a je vhodný zejména pro citlivější vlasy.


Oboustranná rotace se vám může hodit například v okamžiku zapletení vlasů do kartáče. Kulmofén s ionizátorem navíc zajišťuje jejich lesk. Vďaka rôznym nadstavcom zvládne kulmofén krátke vlasy, ale aj dlhú hrivu. Aké príslušenstvo je k dispozícii?


Vzduchová tryska na rýchlejšie vysušenie vlasov. Narovnávacia kefa vyžehlí vlasy bez toho, aby stratili objem. Sencor se zabývá prodejem mnoha spotřebičů, které jsou cenově dostupné.


Koupíte od něj i kulmofény na péči o vlasy. Pokud hledáte značku, která nabízí kulmofény za dostupnou cenu, pak je značka Sencor velmi dobrou volbou. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám.


Pri výbere je dôležité dbať na funkcie kulmofénu, ale všímať si treba aj množstvo nadstavcov, materiál (obľúbené sú keramika a turmalín), možnosť regulácie teploty či rýchlosť fúkania vzduchu. Při výběru je důležité dbát na funkce kulmofénu, ale všímat si třeba i množství nástavců, materiál (oblíbené jsou keramika a turmalín), možnost regulace teploty či rychlost foukání vzduchu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Diskusia add Pridať komentár. Podelte sa o svoje skúsenosti s týmto produktom, jeho kvalitou, reklamáciou, či prístupom. Budeme radi za každú Vašu skúsenosť. Vybrat si můžete z různě širokých kulatých kartáčů, rovnací kartáč i kulmovací kleště. Díky tomu během chvíle vytvoříte kouzelné vlnky, divoké.


Všetky informácie o produkte. Osobní odběr v Plzni zdarma, jinak poštovné dle tarifu České pošty. Z příslušenství si můžete zvolit variantu odpovídající typu upravovaných vlasů a druhu. Inzerát Horkovzdušný kulmofén Sencor s příslušenstvím v okrese Karviná, cena 350Kč, od katy. Popis: Dvakrát použit, nevhodný dárek.


Ještě v záruce (viz účtenka). W stupně nastavení teploty tlačítko studeného vzduchu funkce ionizace s. Vybrať si môžete s rôzne širokých guľatých kief, rovnacej kefy aj kulmovacích kliešťov. Z príslušenstva si môžete zvoliť variantu zodpovedajúcu typu upravovaných vlasov a druhu požadovaného účesu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky