úterý 30. dubna 2019

Teflonové ubrusy

Teflonové ubrusy - dodavatel ubrusů, tkaniny, potahů, povlečení a hygienických potřeb. Proto se rozlitá tekutina shromáždí ve formě kapek, které lze snadno odstranit suchým hadrem, nezanechává skvrny. Jsou praktické na údržbu. Svědčí o tom praní při nízké teplotě, rychlost sušení a snadné žehlení.


S teflonovými ubrusy žádný problém. Díky tomu se tekutiny do látky nevsakují a zůstanou na povrchu.

Stačí je pak setřít ubrouskem nebo utěrkou. Je už jen na vás jestli zvolíte jednobarevné ubrusy nebo ubrusy se vzorem. V naší nabídce naleznete širokou škálu barev, velikostí a materiálů.


Bavlnění ubrusy jsou vyrobeny v české republice z kvalitní bavlny. Díky teflonové úpravě je ubrus snadný na údržbu neboť nevsaje žádné tekutiny a na očištění postačí vlhký hadřík. Při volbě rozměru si můžete vybrat od malých prostírek, přes dekorativní šály, naprony až po oválné či kruhové jednobarevné teflonové ubrusy. Pokud však v nabídce není vámi požadovaný.


Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů.

Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus. Teflonove ubrusy , potahy na židle, elastické potahy, hotelové povlečení a prosteradla, hotelové ručníky a osušky, hotelové postele, rautove sukně, restaurační ubrusy , banketní židle, banketní stoly, návleky na židle, hotelové postele a matrace, hotelové ubrusy. Stačí si vybrat vzor, velikost a máte ho doma.


Na hezky prostřený stůl patří něco dobrého k snědku. Teflonové látky na ubrusy ‎ a prostírání - metráž Objevte naši nabídku látek s teflonovou úpravou a vyberte si látku podle svých přání a požadavků. Látky s teflonovou úpravou jsou vyhledávané hlavně kvůli skvělé vlastnosti materiálu , který odpuzuje vodu a proto je látka odolná proti znečištění tekutinami. Nabízíme Vám ubrusy s nešpinící úpravou, u kterých se nemusíte bát žádného velkého znečištění a případné nečistoty snadno a rychle odstraníte. Kvalitní teflonové ubrusy různých tvarů a dekorů.


Vybírejte z bohaté nabídky moderních dekorů. Garnýže, záclony, látky, závěsy a bytové doplňky. Víte že všechny námi dodávané ubrusy mají vodoodpudivou vlastnost? Rozlitou černou kávu, nebo červené víno z ubrusu lehce odstraníte papírovým ubrouskem.


Nabízíme teflonové ubrusy české výroby, které jsou oblíbené pro svou praktickou vodoodpudivou úpravu, která účinně zabraňuje špinění ubrusu nebo vsáknutí rozlité tekutiny. Neváhejte a doplňte svůj hotelový či bytový textil o kvalitní a odolné teflonové ubrusy , ubrousky a štoly. Jednobarevné teflonové ubrusy odolné skvrnám.


Složení: 1 PES s povrchovou úpravou. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Ubrusy po vyprání rychle schnou.

Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Bílé ubrusy s úpravou proti skvrnám. Bílý ubrus a šál do každého interiéru s lesklým květinovým vzorem na matném podkladu. Nakoupíte zde bytový textil (povlečení, prostěradla, záclony, závěsy), textil do kuchyně i do koupelny, látky v metráži (oděvní, dekorační i speciální), vlny a příze, textilní galanterii, textil pro děti, pánské. Například když je Váš stůl rozměru 100×100cm pak Vám doporúčujeme objednat rozměr 140×140cm velikost.


Proto vám nabízíme nejen výběr ubrusů krásných na pohle ale také praktické a nepostradatelné PVC ubrusy nebo voděodolné teflonové ubrusy. Dobrý pokrm chutná ještě lépe, je-li krásně naservírován. K tomu slouží ubrusy a prostírání. Jídlo poté budeme vnímat všemi smysly a lépe si ho vychutnáme. Váš stůl může být elegantní, romanticky rozkvetlý či jarně pastelový.


Slavnostní příležitosti pozvedne látkové prostírání. Pro zákazníky na zakázku zhotovíme ubrusy z jimi vybraného materiálu, dle jejích rozměrů. Nabízena prostěradla froté, jersey a prostěradla nepropustná, přikrývky a polštáře, ručníky a osušky pro domov i hotely jsou vyráběny převážně v českých firmách.


Bytový Textil Stanislav Škodák - Bytový Textil,Ložní Povlečení, Záclony, Metráže, Bytové doplňky, Prostěradla, Mirkovlákno, Duté Vlákno, Kapesníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky