úterý 16. dubna 2019

Svítící skleničky

Dále nabízíme skleničky na COCKTAIL a SEKT buď jednotlivé barvy nebo tzv. K tomuto účelu je přibalená pomůcka s výstupkem, o který tyto tyčinky zlomíte. Pomůcku položíte na podložku (stůl) výstupkem vzhůru a dnem na něj přiložíte kalíšek. Přitlačíte kalíšek směrem k podložce dokud tyčinky neprasknou.


Na výrobu svítící skleničky potřebujeme: uzavítatelnou lahvičku nebo skleničku, organzu nebo kus záclony, – svítících tyčinek různých barev nebo jedné barvy (podle uvážení autora skleničky ), nůžky, podložní misku nebo noviny na pokrytí před znečištěním stolu.

Když se vybijí, můžete baterie vyměnit a svítit dál ! Sklenička o objemu 2ml s možností přepínání režimů: rychlé blikání, pomalé bliknání a svícení. Obsahuje ve dně mrazící gel, můžete si tedy dát svou skleničku vychladit do mrazáku a nebudete potřebovat led ! Ozvláštněte svůj bar svítícími party skleničkami. Na každou party se tyto skleničky opravdu hodí. Tento stylový doplněk je velice praktický a dodá Vaší party na exkluzivitě.


Světla se aktivují samy po.

Zabýváme se prodejem svítících tyčinek nazývaných též jako lightstick, minilightstick, glowstick, chemické světlo. V našem sortimentu naleznete svítící brýle, svítící přívěsky, svítící náušnice, svítící náramky, svítící brčka, svítící tyčinky k zavěšení, svítící míchátka, svítící tyčinky malé. Pak by vám neměly chybět tyto svítící koktejlové sklenice. Ve dně mají zabudované LED diody a ty dokáží každému nápoji dát tu správnou barvu.


Nápoje v nich už nikdy nebudou vypadat stejně - spíše jako magické lektvary. Pořiďte si svítící dekorativní sklenici, která se skvěle hodí jak jako doplněk do vaší vánoční výzdoby, tak i při pořádání svatby, oslav či party. Chystáte zahradní párty nebo pořádnou oslavu? Decentní sklenice s jemným světelným řetězem poslouží jako nenápadný zdroj světla i vkusný doplněk. LED dekorativní sklenice s časovačem má v sobě světelný.


Revoluční elektronika uvnitř skleničky - stačí nalít nápoj, dotknout se a sklenička se rozsvítí! Je to skoro jako kouzlo. Skvělý dárek, ideální pro různé párty, restaurace a bary. Nemusíte řešit žádné baterie. Sklenice má v sobě baterie již zabudované s neuvěřitelnou životností (nelze vyměnit).


Pokud máte rádi léto - tento doplněk se perfektně hodí jako doplněk na každou oslavu, hawai, paradise, plážovou či bazénovou party. Stejně tak se tento světelný řetěz hodí i pro navození vánoční atmosféry případně také jako doplněk na Halloween.

Svítící stromy rozjasní Váš byt, nebo zahradu. Nabízíme svítící náramky - chemické světlo. Naše tyčinky jsou vysoce kvalitní a splňují normy EU.


Nejsou vhodné pro děti do let. Jsou baleny po 100ks v tubě s českým návodem. Platební a dodací podmínky Zboží posíláme pouze na dobírku Českou poštou jako Obchodní balík. Doručení tedy následuje druhý pracovní. Provozovatel webu, Geekplanet s. Kupte si tyto svítící ventilky a ozdobte si kola.


Díky luxusnímu světelnému efektu nebudete k přehlédnutí, hlavně v noci budou LED. Crystalex LEAVES skleničky na červené víno 3ml. Díky vynikající brilanci a zvuku je popíjení vinného nápoje dokonalým požitkem pro všechny smysly.


Lze je mýt v myčce nádobí, ale pouze při programu. Všechny informace o produktu Párty brýle a svítící doplněk Brýle skleničky , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Brýle skleničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky