úterý 23. dubna 2019

Kulaté umyvadlo na desku

Kulaté umyvadlo na desku

Kulaté keramické umyvadlo Bauer, na desku , zelenohnědá barva, průměr 385mm. Stojací umyvadlo keramické kulaté bílé, otvor na baterií, přepad. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Kulaté , keramické umyvadlo od výrobce Rea je vhodné k umístění na desku či umyvadlovou skříňku. Moderní design a dokonalé provedení tohoto produktu dopomáhají k tomu, aby se vaše koupelna stala jedinečnou.


Praktické rozměry umyvadla vyhoví požadavkům většiny koupelen. Nebyly nalezeny žádné produkty. Remove from list Add to list. Doporučujeme v kombinaci s deskami pod umyvadlo Dolce nebo s nábytkem na míru.


Umyvadla na desku - 17. Jako baterie je možné použít baterie pro umyvadlové mísy Optima - Levanta, Valeta, Sofie, Ringo nebo baterie Grohe. K umyvadlu doporučujeme. Rozměr: průměr 2x výška 1mm Sifon, výpusť a baterie není součást.


Kulaté umyvadlo na desku

Malé kulaté umyvadlo BALY. COTTO pro položení na desku. Detail produktu Do obchodu. Kč Skleněné umyvadlo na desku Coffee 2. Největší výhodou pro umyvadla na desku přisuzujeme jejich bezproblémovou montáž.


Velká rozmanitost pro umyvadlovou sestavu: zápustná, na desku i se skříňkou. Možno kombinovat s materiály desek jako je kámen, beton nebo skleněná mozaika. V naší nabídce naleznete vše, od bílé glazury po černou glazuru. Keramické kulaté umyvadlo na desku x 1cm.


FLO keramické umyvadlo 75x42cm, s odkládací plochou. Skladem, ihned k odběru ks. Kvalitní bílá keramika se nejenže hodí ke všemu. Akční set, keramické umyvadlo s baterií. Kulaté umyvadlo na desku Monet s vysokou umyvadlovou baterií Luka.


Použít se mohou na skleněnou či kamennou. Oranžové skleněné kulaté umyvadlo je nádherný designérský kus, který bude zářit v každé koupelně. Sapho THIN kulaté umyvadlo na desku , 390x145mm, bílá mat-. Krása ve zpracování: matná a ultratenká umyvadla z materiálu Solid Surface. Sapho YAKARTA keramické umyvadlo průměr 46cm, na de.


Kulaté umyvadlo na desku

Desku lze přizpůsobit jakémukoli prostoru a kolem umyvadla vzniká příjemná odkládací plocha. Navíc, ani umístění vodovodní baterie se nemusí řídit přesně určeným místem, může stát tam, kde vám bude vyhovovat prakticky i esteticky. Hledáte nové umyvadlo pro vaši koupelnu či jen rohové umývátko na WC?


HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech. Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku , k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková. Na instalační plochu spodní strany umyvadla naneste silikon. Takto na desku nasaďte umyvadlo s odtokem a vyrovnejte ho.


Zespodu ještě nasaďte sifon. Pokud je trubka příliš dlouhá, můžete ji zkrátit pilkou na kov. Dejte si pozor, abyste přitom nepoškrábali pochromovanou trubku.


Elegantní provedení, čisté linie a moderní design tohoto typu umyvadel vás nadchnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky