středa 17. dubna 2019

Lis na pet lahve

Navíc je vhodný například na plechovky od pití. Lis na plechovky a lis. Dangerous Idiots Tree Felling Fails With Chainsaw ! Tree Falling on Houses and Head - Duration: 10:10.


Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď,desku,ocelovou konstrukci).

Formu platby si vybíráte sami. Platbu můžete uskutečnit v hotovosti, převodem z účtu nebo na splátky. Součástí balení jsou vruty s hmoždinami pro instalaci ke zděné základně. Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem?


Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve.

This feature is not available right now. Please try again later. Gansewinkel 2views. Jednoduchá montáž a používání. Lisy ovládané pákovým mechanismem nebo plastovým válcem.


Vhodný pomocník do servisů, dílen i domácností pro redukci objemu odpadu. Robustní konstrukce a dlouhá životnost díky použitému. Ekopress - lis na PET fľaše. PET lahve - Duration: 0:58. Tento lis na plastové lahve je velmi lehce přimontovatelný na zeď.


Vypadá elegantně a zároveň je velmi odolný. Poté co do něj pet lahev vložíte, a to samozřejmě bez víčka nebo s víčkem, které je částečně uvolněné, pak už jedním jednoduchým tahem páky lahev zmáčknete a poté víčko dotáhnete. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Společně s vámi vytvoříme dokonalou kuchyňskou linku, a to bez ohledu na velikost prostoru, který máte k dispozici. Obce jednou utlučou náklady na sběr a likvidaci odpadů všeho druhu a náklady na místní komunikace a chodníky.

V oblasti odpadů jsme se tomu už velmi přiblížili. S rostoucími nároky na ekologii a životní úroveň proto lis na pet lahve ECOPRESS nachází uplatnění ve stále širší oblasti běžného života, školách, domácnostech, firmách, u nápojových automatů atd. Použití lisu na pet lahve je snadné: 1. Recyklací platů šetříme životní prostředí, avšak pokud hodíme nezmačkanou láhev do kontejnerů či koše, zaplníme místo a výsledek se míjí účinkem. Společnost ELKOPLAST CZ působí na českém i mezinárodním trhu již více než let. Za tu dobu jsme dodávali produkty a technická řešení celé řadě významných společností, měst a obcí, institucím i řadě spokojených individuálních zákazníků.


Klíčové vlastnosti lisu: - záruka let - barva - šedá - hmotnost kg - rozměry 170x120x5mm Pomocí důsledné deformace. Nakupujte online na Kwesto. Světle hnědé Vinotéky, regály a stojany na víno.


Stojany na víno jsou ozdobou každé jídelny či obývacího pokoje. Vhodnější jsou ty, kde lahve s vínem leží, tak aby byl korek neusále namočen vínem. Vyrobeno z hliníku, tvrzeného plastu a kovu. Nezaberou tak téměř žádné místo, co více – dokážou ho ušetřit.


Ruční lis na deformaci plastových láhví zajišťuje úsporu místa v nádobě na skladování plastového odpadu. Upevňuje se na svislou pevnou podložku, součástí jsou také hmoždinky k upevnění. Ocelová konstrukce je lakovaná stříbrnou práškovou barvou, plastové části jsou z pevné plastové hmoty černé barvy. Ideální pomocník pro bary, restaurace, kuchyně, domácnosti a všechna místa s výskytem plastových pet láhví. Umožňuje snadnou deformaci všech typů.


Slisováním láhve snížíme objem na. Ušetříte z původních nákladů na skladování, transport a likvidaci odpadů. Snadná instalace na zeď, účinný pákový. Provozovatel webu HighTech Industries s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky