pátek 5. dubna 2019

Kameninový hmoždíř

Také jsem střešně dlouho nemohla sehnat nikde hmoždíř , ale nakonec mi ho kamarádka přivezla z IKEA. Thajský asi nebude, je z bílé kameniny,ale svůj účel plní. V hmoždíři rozdrtíte koření či bylinky jako například česnek, černé celé koření, zázvor, chilli papričky a podobně na různé pasty. Vnitřní část hmoždíře a silnější strana tloučku je neglazovaná – pro lepší účin. Je jedno, jestli jste nováček nebo už zkušený šéfkuchař, anglická značka Mason Cash je dokonalá pro všechny.


Občas si potřebujete nadrtit potřebné koření, ale hledáte vyhovující hmoždíř ? Vyberte si z našeho sortimentu hmoždířů, díky kterým rozdrtíte koření snadno a rychle. Máme k dispozici hmoždíře dřevěné, mramorové, kamenné nebo porcelánové. Luxusní jsou především hmoždíře z olivového dřeva.


CZ Prodej koření,směsi,přídatných látek. Orion Kameninový hmoždíř 5cm. Vhodný do myčky na nádobí i. Už od počátku tak byla nastavena vysoká kvalita, kterou nelze překonat.


Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. CRUSH-IT hmoždíř s tloučkem Nic chutná stejně dobře jako jídlo s čerstvě nadrceným kořením. Skvělé na přípravu domácího pesta, díky velkému objemu a vysokému okraji hmoždíře.


Uvnitř je hmoždíř samozřejmě zdrsněný. GNT Kameninový hmoždíř 5cm Kamenový hmoždíř Vlastnosti: - drcení koření, bylinek, přípravu pesta a pod. Barva: ilustrační obrázek, hmoždíř nemá tak výrazné žilkování je. Já ano, proto v mé kuchyni nes.


Kvalitní hmoždíř na koření z granitu pro všechny milovníky čerstvě nadrceného koření. RIG-TIG by Stelton jsou “funkční produkty se skvělým designem, s ohledem na životní prostředí a za dobrou cenu”. VIZE RIG-TIG chce být trendová značka kuchyňských předmětů, kde se design spojil v dokonalé rovnováze s funkcí.


Hmoždíř 5cm kameninový. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Součástí hmoždíře je i palička. Kamenný hmoždíř vyrobený z materiálu Multicolor red. Küchenprofi mramorový hmoždíř , bílý, cm.


Robustní hmoždíř je ideální na drcení koření, nebo pro výrobu lahodného pesta, omáčky či čerstvé bazalky. Daruji kamenný hmoždíř. Jedná se o nepostradatelnou pomůcku při výrobě vykuřovacích směsí.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Plachta. Daruji za odvoz velice pevnou a odolnou plachtovinu. Pouziva se pro tisk velkoformátových reklam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky