úterý 16. dubna 2019

Zástěra na vaření pánská

Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Pánské kuchyňské zástěry.


Kuchyňská zástěra může být skvělý dárek pro muže, kteří rádi vaří.

Pokud máte dámy to štěstí, že Váš partner patří mezi ně, vyberte mu v našem e-shopu originální, ručně ušitou zástěru, se kterou bude králem Vaší kuchyně! Bavlněná pánská kuchyňská zástěra s obrázkem na vaření pro všechny kuchaře a kuchtíky. Zástěra na vaření pro maminku, která peče ty nejlepší bábovky na světě.


Unikátní zástěra , na kterou vytiskneme jméno vaší maminky - jméno maminky napište do poznámky k objednávce. Poznámku naleznete ve 3. Zadat poznámku pro prodejce“. Pro všechny milovníky vaření , pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


Rozvesel si vaření zástěrou s vtipným potiskem!

Pokud tě na blbinky moc neužije a vaření bereš opravdu vážně, zástěru ti potiskneme jakýmkoliv jiným obrázkem. Na zástěru si můžeš umístit vlastní potisk, text nebo fotku a vytvořit tak originální dárek. Mamince zástěru nejlepší kuchařka, tátovi třeba steak. Už žádné fleky na oblíbeném tričku! Nabízíme Vám praktické a zároveň dekorační zástěry, které oceníte především při smažení a šleháhní.


Zástěry jsou tematicky a barevně navrženy pro ženy, muže a děti. Vysoká kvalita tisku a možnost praní v pračce zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. A u vaření se již nebudete nudit, zaručeně. Vtipné zástěry s potiskem vám dodáme do dnů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem, a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování.


Kvalitní zástěra francouzského výrobce. Přesný popis produktu nalezneze níže. Detail produktu Do obchodu.


Cákance od vaření skončí na zástěře, mastné ruce utřete do utěrky a navíc už nikdy nemusíte hledat otvírák na pivo. V elegantní kapsičce ho budete mít vždycky po ruce.

Zastěra na vaření pro muže je oblíbený dárek pro chlapy a muže, kteří nejen rádi jí, ale i rádi a výborně vaří. Oblíbená je zástěra , na kterou vytiskneme jméno vašeho muže! Zástěra pro muže je vyrobena ze 1 bavlny a potištěna nejmodernější technologií.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.


Hodnocení produktu:. Celá výstroj je vyrobena z měkké tkaniny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky