pátek 19. dubna 2019

Lis na česnek nerez

Ergonomické protiskluzové. Různé druhy lisu na česnek. Pokud je česnek celý, i kdybyste ho rozžvýkali, léčivé látky se z něj uvolní jen v omezené míře. Proto je lepší ho nejdříve řádně naporcovat pomocí lisu na česnek. Je možné ho i nadrobno nakrájet, ale zde hrozí, že vám ujede ruka a může dojít ke zranění.


Lis – třítko na česnek - kolébkové mačkadlo. Jeho přitlačením na stroužek česneku a kolébáním ze strany na stranu protlačíte česnek otvory. A lžičkou ho pak snadno setřete z kolébky. Lis na česnek s nádobkou, nerez , Eva Solo. Výška lisu v nádobce je cm.


Mezi dvěma rameny lisu je výkyvný lisovací díl. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Lis - třítko na česnek - kolébkové mačkadlo. Zelené kolébkové mačkadlo na česnek Joseph Joseph Garlic Rocker.


Lis na česnek nerez

Váš pokrm tak bude výraznější, než když česnek pouze nakrájíte. Lisy na česnek Když použijete lis na česnek , lépe jím rozvolníte chuť i vůni. Navíc nakrájet česnek nadrobno je opravdu umění. Všechny kuchyňské pomůcky a potřeby této řady jsou vyrobené z velmi kvalitního nerezu, funkční části jsou leštěné, držadla mají matovou úpravu a očko na zavěšení s vysokým leskem. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného kovu a plastu, opatřeno vyjímatelnou vložkou pro snadné čištění.


Pokud vás zajímají spíše nejlepší lisy na česnek z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie lisy na česnek recenze a testy. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Praktické kuchyňské náčiní, které ocení každá hospodyňka při přípravě pokrmů. Jistě oceníte také pohodlné držení a oko na zavěšení.


Detail produktu Do obchodu. Lžičkou snadno setřete z kolébky. Vynikající ke snadnému lisování česneku, vyjímatelná vložka pro rychlé čištění. Po několika letech vývoje, přemýšlení a zkoušení se představil vychytaný lis na česnek , který ocení každá hospodyňka, každý milovník grilování.


Snadno se čistí, protože díry v lisu nejsou. Porovnání cen lis na cesnek nerez , srovnání cen lis na cesnek nerez na portálu HLEDEJCENY. Lisovací část je vyrobená ze slitinu zinku s pochromovaným povrchem.


Vysoce kvalitní design - Nerez ocel v kombinaci s plastem - Jednoduché čištění. Je vyrobený z odolné nerezové oceli a doplněný o. Můžete díky ní rychle a bez námahy prolisovat stroužky česneku do oblíbeného jídla. Tento lis má opravdu masivní a odolnou konstrukci, skvěle se tedy hodí nejen do domácnosti, ale i do profesionálních provozů, využijete ho také přři grilování. Celá konstrukce je z odolného.


Omlouváme se za nedostupnost zákaznické linky ve dnech 30. Cena uvedena vždy za jednotku. Nerezový lis na česnek Exquisite od značky CS Solingen v designovém provedení matného a leštěného povrchu.


Lis na česnek nerez

Popis a doplňující informace. Lis je vhodný do myčky na nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky