pátek 26. dubna 2019

Sojová omáčka kikkoman

Má charakteristickou červeno-hnědou barvu a. Tmavší omáčka vhodná do asijských tmavších pokrmů. Tato sojová omáčka má příjemné kořenité aroma a jemnou chuť. Kikkoman sójová omáčka sladká.


Sojová omáčka kikkoman

KIKKOMAN SÓJOVÁ OMÁČKA v prodejnách MAKRO, platnost: 1. Je to jedinečný zvýrazňov. Kromě základních ingrediencí, kterými jsou sójové boby, pšenice, sůl a voda, obsahuje také cukr a destilovaný vinný ocet. A to podle japonské receptury, která využívá sójových bobů, pšenice, vody a soli.


Poté nechá suroviny přírodně fermentovat a vzniká sójová omáčka s jemnou a kořeněnou chutí. Vždy bez aditiv, barviv, aromat a konzervantů. Přečtěte si podrobně vlastnosti a všechny parametry. Takto originálna čistá sójová omáčka je jemnej chuti, má príjemné.


Její charakteristickými znaky jsou transparentní, červeno-hnědá barva a nezaměnitelné aroma. Thajské rezance Pad Thai s krevetami. Rýchly a ľahký obed alebo večera - pre tých, ktorí ma.


Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Sojové omáčky jsou různé druhy. Tato tradiční sójová omáčka je vhodná jak k dochucení asijských pokrmů, tak do mezinárodní kuchyně. Fantazii se meze nekladou a záleží jen na tobě, jestli si s ní dochutíš pizzu, burger, salát, nebo klidně dresink. Omáčka obsahuje pouze základní.


Je súčasťou pri servírovaní sushi a ázijských. Sójová omáčka je řídká hnědá slaná omáčka ze sójových bobů. Je vyrobená přírodně fermentací, starým a tradičním způsobem. Rozdrcené sójové boby, rozdrcená pražená pšenice, voda a přítomnost fermentačních kultur zajišťují jedinečnou jakost, čistotu a hlavně zdravotní nezávadnost.


Vážení zákaznicí, s ohledem na nařízení vlády České republiky z 15. Objednávky v současné době odesíláme do pracovních dnů. V čínské kuchyni je to však naopak: běžnější je světlá sojová omáčka. Na lahvích bývá napsáno „light“ (světlá), někdy se označuje jako „thin“ (řídká) nebo „superior“ (kvalitní). Tato omáčka se používá v Japonsku při běžném vaření denně k dochucení různých jídel, polévek, k rybě, k masu, při konzumaci sushi k nakládání masa, do salátů apod.


O produktu Přirozeně vařená sójová omáčka , která využívá pouze přírodních procesů. Jídlům dodává jedinečnou a osobitou chuť. Hodí se především do asijské kuchyně, ale také na pizzu, hamburger, k. Praktické a cenově velmi výhodné 1l balení.


Pozor neobsahuje přidaný glutamát ani éčka! Základom väčšiny, na Slovensku obľúbených, čínskych jedál je práve sójová omáčka. Nie je však jedno, ktorú si v obchode kúpite.


Aj sójovú omáčku si totiž treba vedieť vybrať, aby vám namiesto zlepšenia chuti jedla, nespôsobila zdravotné problémy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky