čtvrtek 11. dubna 2019

Parní pračka aeg

Parní pračka aeg

AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Ty prádlo načechrají a vyhladí sklady, takže žehlení téměř již nebude potřeba. Mezi nejčastější výrobce parních praček patří značky LG, AEG nebo Electrolux.


Základní parní funkce potom nabízejí například také značky Beko a Whirlpool. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být.


Pračka AEG s technologií ProSteam. Využít můžete i samostatný parní program, který slouží například k osvěžení prádla. Mám parní AEG , parní programy má dva a použila jsem je každý přesně jednou, když byla pračka nová a chtěla jsem ji vyzkoušet, ale s pračkou jsem maximálně spokojená, kupovala jsem ji kvůli jiným funkcím než je parní praní (úspornost, velký buben, invertorová) a už bych jinou nechtěla. Rychlejší praní – pračka s párou vypere prádlo přibližně o třetinu rychleji než běžné pračky. Snazší žehlení – díky speciálnímu programu Refresh vypere parní pračka prádlo tak, aby šlo lépe žehlit.


Po stránce provedení na nás pračka zanechala silný dojem. Free Shipping Available. Najdou se tací, kteří ji používají denně.


Díky ní nebude nijak složité ani žehlení, protože prádlo v této pračce nebude tolik zmačkané jako v té klasické. Zářivé výsledky s využitím páry. Předem plněná pračka AEG L7FBE48SC vyčistí vaše prádlo na jedničku a zároveň vám ušetří mnoho času.


Parní pračka aeg

Důmyslná parní technologie ProSteam umožní na konci praní použít páru nebo nastavit samostatný parní program. Chytrá pračka zaujme úsporným provozem, šetrností k prádlu i praktickými funkcemi. Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu.


Model AEG Dualsense L7WBG47W doporučujeme náročnějším uživatelům, kteří si již potrpí na vyšší míru kvality a funkcí. Tahle pračka se sušičkou v jednom využívá technologii DualSense, jež přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu podle praných tkání. Vzorované bundy nebo náchylnější svetýrky tedy lze kvalitně vyprat. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Parní pračka aeg

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Jak vybrat automatickou pračku prádla? Bez automatické pračky si málokdo z nás dovede představit především vícečlennou domácnost.


Ačkoliv je princip praní ve většině případů automatických praček velmi podobný, existují mezi jednotlivými modely praček rozdíly, které není radno opomenout, protože mohou značně ušetřit čas i peníze. Mezi další přednosti patří rychlý minutový program, antialergický program, funkce odloženého startu, funkce proti skvrnám nebo ochrana proti přetečení Aqua control (AquaStop). Parní pračka AEG ÖKOMix L8FEC49SC. Průměrná roční spotřeba činí 1kWh, což je při velkém objemu velmi solidní výsledek. Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče.


Odesíláme je přímo od AEG ! Vrchem plněná parní pračka , která omezí mačkání prádla a zároveň jej osvěží. Pokud neradi žehlíte, budete nadšeni. Disponuje LED displejem s bílým panelem a českými popisky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky