čtvrtek 18. dubna 2019

Chladící láhev

Vyjměte střed lahve, naplňte vodou a dejte do mrazáku. Tuhle eko lahev nedáte celé léto z ruky. Chladiče s vestavěným teploměrem. Skleněné láhve jsou ekologické, nechytají pachy z obsahu.


Chcete-li si pořídit kvalitní láhev , vsaďte.

Vložte jej do mrazničky hodin před plánovaným použitím, poté připevněte na láhev. V tom případě jste na správném místě - chladící lahev Keep-it cool s designem od dánské značky RIG-TIG je pro vás přímo ideální! Lahev je totiž navržena tak, aby v ní daný nápoj vydržel co nejdéle studený, a tak je její součástí vložka s chladící kapalinou, která vydrží chladit až hodiny.


Láhve skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Loooqs chladící láhev Frost 5ml. Blue - sportovní láhev na pití.

Grey - sportovní láhev na pití. Přečtěte si, proč nakupovat na Alza. Hit každého léta jsou lahvičky s hladicím tubusem. Napusťte do tubusu vodu a dejte ho do mrazáku. Jakmile voda zmrzne, zašroubujte jej zpátky do lahvičky.


Tyhle lahve jsou ledové královny. V současné době musí být vaše láhev s vodou nejen funkční, ale musí také být módní. Láhev od ASOBU - Flavor U See má vše. Moderní kovový styl dává této láhvi jedinečný, elegantní vzhled. Chcete vědět, zda je cena 4Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Správná teplota podávaného vína je velmi důležitá pro posouzení kvality a charakteru vína. Vysoce kvalitní chladič na láhev z nerezové oceli. U nás seženete výčepní zařízení pro domácí použití i pro komerční účely.


Bopp Cool je láhev k pití, která je vyrobena z ekologického materiálu Tritan s kapacitou 700ml. Svěřte nám Váš e-mail a dostávejte na něj pravidelné novinky.

Free Shipping Available. Check Out Top Brands on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Lahev PumpChill má dvojitou stěnu vyplněnou speciálním nachlazovacím gelem, který díky své tepelné setrvačnosti udržuje obsah lahve při správné teplotě. Stačí lahev nechat pár hodin v chladničce, poté naplnit libovolným (nejlépe chlazeným) obsahem a máte na několik hodin zajištěno chladivé osvěžení, kamkoli se. Isobutan, R600a - nevratná lahev , kg. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Vyrazte na oslavu s dostatečně vychlazeným nápojem, o což se postará moderní a nápaditá chladicí taška.


Produkt, který je třeba nejprve umístit do ledničky, aby byl naplněný gel v obalu dostatečně studený. Poté vložíte do tašky láhev s nápojem a ten se bude udržovat dlouhou dobu chladný. Termosky, lahve, 1 reklamní předměty.


Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky