čtvrtek 11. dubna 2019

Strojek na vlasové nudle

Vynikající pro snadnou přípravu čerstvých domácích těstovin typu tagliolini, fettuccine, lasagne a polévkových nudlí. Opatřeno masivní svorkou pro uchycení k. Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Krájí proschlé pláty vyváleného těsta na jemné polévkové nudle. Příprava vlasových nudlí a těstovin capelli d´angelo (andělské vlasy) se strojkem DELÍCIA je snadná a rychlá.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Orion (MB), který používá zásadně originální náhradní díly. Velmi dobře se také udržuje. Strojky na výrobu těstovin. Materiál: kov s plastovými doplňky.


Ruční mechanický strojek s nástavci na přípravu domácích těstovin. Sami si profesionálně vyrobíte těstoviny z domácích surovin. Zpočátku se nikomu nedaří krájet skutečně ( vlasové ) nudle , chce to jen hodně ostrý nůž a trochu cviku. Obsluha tohoto strojku je velice jednoduchá a rychlá. S každou přípravou nudlí to jde lépe.


Strojek na vlasové nudle

Ruční strojek značky Orion je vyroben z kovu s plastovými doplňky. K upevnění poslouží úchytný šroub. Připravte si v kuchyni své vlastní domácí.


Vybrali jsme pro Vás ty nejkvalintěší strojky (mlýnky) na nudle. S kvalitními mlýnky budete mít nudle hotové raz, dva - dělají nudle prakticky sami. Vyberte si z naší nabídky strojek , který Vám nejlépe sedne!


Vyválené těsto pak krájí ve dvou šířkách těstovin. Nastavení šíře až mm ( nudle , špagety). Jeden dela nudle 1mm hranate, druhy dela nudle 1mm kulate.


Na ty hranate je podle navodu potreba valet testo na tenci platy, tedy predpokladam vic pruchodu strojkem pri valeni a tedy i vic casu a prace. Pak by ale ve vaší výbavě neměl chybět pořádný strojek na výrobu nudlí! Mechanický strojek na nudle Orion je určen ke krájení nudlí v různých šířkách těstovin - skvělý pomocník pro všechny hospodyňky při přípravě domácích nudlí.


Jaký je dobrý strojek na domácí nudle a těstoviny? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Dobrý večer, maminka krájela nudle ručně, jednou ji táta koupil strojek stéjný jako ve vašem prvním odkazu. Taky ho použila jen jednou, není nad krájené nudle ručně.


Nudle na šunkofleky krájela sedm mm široké to byla bašta. Chcete-li tento rok oslnit přátele či návštěvy, doporučujeme vyzkoušet strojek na nudle. Je vynikající pro přípravu polévkových vlasových nudlí a italských těstovin capelli d´angelo. Výhody: Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního kovu roky záruka. Rychlá expedice, doprava zdarma od 9Kč.


S naším strojkem na domácí nudle Vám to půjde skoro samo. Díky tomu si můžete připravit nejen klasické polévkové nudle , stejně snadno vyrobíte i široké nudle nebo špagety. Ruční, mechanický, krájí proschlé vyválené pláty nudlového těsta na jemné polévkové nudle.


Plát můžeme nařezat před. Všechny informace o produktu Struhadlo strojek na nudle - vlasové , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze strojek na nudle - vlasové. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Kuchyňské náčiní, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce Orion český obchod pro domácnost.


Upevnění pomocí úchytného šroubu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky