úterý 14. srpna 2018

Čokoládová fontána návod

Kto by večer nechcel jesť kvalitný popkorn ako v kine v pohodlí svojho domova? Toto je fantastický doplnok pre milovníkov filmov. Popkorn je nepostrádateľnou pochúťkou na večerné premietanie a teraz si môžete urobiť kvalitný popkorn ako v kine vo vašej domácnosti.


Odložte si tento návod ! Děkujeme za zakoupení RETRO ČOKOLÁDOVÉ FONDUE FONTÁNY. Tato čokoládová fontána vytváří nádherný efekt tokem čokolády, což zpříjemní jakoukoliv událost. Vaši přátelé a rodina se pobaví s RETRO ČOKOLÁDOVOU FONDUE FONTÁNOU. Se spotřebičem zacházejte podle v návodu popsaných.


Vyberte si z naší široké nabídky čokoládových fontán, speciální čokolády vhodné pro bezproblémový provoz čokoládové fontány, cukrovinek vhodných k namáčení v čokoládové fontáně a dalšího příslušenství. Vážení zákazníci, s touto novou čokoládovou fontánou jste si domů přinesli slavnostní náladu! Ovoce a sušenky s čokoládovou polevou jsou ultimativním požitkem pro každý mlsný jazýček –. DEMA Vesuv Čokoládová fontána návod a manuál. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Dietní mléčná čokoládová fontána (1. varianta) Přísady: 5g dietní mléčné čokolády 1ml nízkotučného mléka () kousky chleba Příprava: Mléko rozehřejeme a čokoládu v něm roztavíme za stálého míchání.


Když je masa kompletně roztavená, dáme ji do podšálku fontány. Fontána Inca, výška cm. Celonerezová čokoládová fontána s mimořádně tichým a klidným chodem. Inca disponuje širokou vyhřívanou nádobou na litry čokolády, plynulou regulací teploty v širokém rozmezí pro rychlé rozpouštění čokolády a umožnuje na jedno naplnění obsloužit až 1lidí.


This feature is not available right now. Please try again later. Návod na vyrobenie vlastného rúška nájdete tu. Vašu domácu zábavu na nezabudnuteľný zážitok.


Než budete přístroj po. CFvyniká veľmi úspornou prevádzkou. Pre vytvorenie kaskádového efektu Vám stačí iba 2gramov čokolády.


CFmá moderný dizajn v atraktívnej červenej metalickej farbe. Kč včetně poštovného nebo pronajmout za cenu od 29- Kč. Nabízíme čokoládové fontány vhodné pro domácí použití i čokoládové.


CF6je vhodná pro větší rodinné oslavy a svatby až o 1hostech. CF6posíláme k pronájmu ve složeném stavu, stačí ji vybalit z krabice, připojit k elektrickému proudu a můžete ji používat. Její součásti lze umývat v myčce. Doba nepřetržitého provozu je až hodin.


S vašou novou čokoládovou fontánou si domov prinesiete párty náladu! Ovocie a keksy s čokoládovou polevou sú ultimatívnym pôžitkom pre každého maškrtníka – a z. Bílá čokoládová poleva si velice dobře rozumí s kokosovým cukrovím či dezerty, můžete ji využít i jako dekorativní detail na dorty nebo na klasické slepované cukroví. Fantazii se meze nekladou.


Dobrá poleva rovná se dobré suroviny Protože je základem čokoládových polev čokoláda, je jasné, že bude mít hlavní slovo. Slovenské jedlá a medzinárodná. Recepty pre chutný život. Používejte výhradně pramenitou či minerální vodu FONTANA , se kterou byl váš přístroj testován a schválen Min.


IGVychutnejte si lahodnou chuť výborné čokolády. Pohodlná a praktická na namáčení kousků ovoce, sušenek, koláčků apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky