čtvrtek 23. srpna 2018

Pračka lg direct drive

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for lg direct drive. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.

Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Práčky LG s minimalistickým dizajnom sa môžu pýšiť najnovšou inovačnou technológiou. Disponuje možnosťou pripojenia na WiFi a parnými programami vhodnými pre. Ovládat ji můžete také pomocí.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého. Order Your LG Washing Machine Parts Online Now.

Víme, že je jedním z nejlepších motorů praček na trhu, což je důvodem, proč na všechny naše pračky poskytujeme standardní desetiletou záruku na motor a. Výrobce LG je jedním z největších odborníků na výrobu velkých domácích spotřebičů a dokazuje to i tímto modelem. Předem plněná pračka se sušičkou F72J7HG1W zaručí skvělé výsledky praní a její nové technologie vám usnadní každodenní život. Toto řešení pohonu umožnilo odstranit řemen a kladky, které jsou součástí běžných motorů praček. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. LG F72J7HG1W od 57€ - Heureka.


Doprava zdarma Výprodej. TurboWash, pracích pohybů bubnu, inteligentní diagnostika, programů Celý popis. Společnost LG mu natolik věří, že na motor a všechny jeho části poskytuje standardní desetiletou záruku. Tento model vám kromě moderního vzhledu nabídne celou řadu praktických funkcí a pracích programů.


Výsledkem je precizně čisté prádlo. Za zmínku jistě stojí i invertorový. Parní pračka se sušičkou LG F94J6VG0W nabídne hned několik unikátních technologií, které zlepšují výsledky praní a samozřejmě sušení. Chytrá pračka s úzkým designem a předním plněním je vybavena tichým a spolehlivým motorem, na nějž výrobce poskytuje desetiletou záruku.


Pračka se sušičkou spadá do. Vďaka jeho unikátnej konštrukcii je prevádzka zariadenia zároveň výnimočne tichá.

Motor práčky má priamy pohon a je pripevnený priamo na stred bubna. Práčka LG WD60J6WY1W je vhodná pre každú rodinu, ktorá od spotrebiča očakáva skutočne kvalitné a bezchybné výsledky. Vyskúšajte aj Vy túto skvelú úzku práčku s množstvom funkcií, ktoré Vám zjednodušia pranie Vášho oblečenia. Přímý pohon zajišťuje úsporu energie, snížení hluku a méně vibrací. Kapacita prania je kg, sušenia kg.


Pod povrchom totiž skrýva spoľahlivý, veľmi tichý motor s dlhou životnosťou. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Direct DriveTM motor – rokov záruka.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky