čtvrtek 30. srpna 2018

Paletové boxy

Paletové přepravní boxy jsou vyrobeny z pevného plastu odolného vůči poškrábání. Hladké vnitřní a vnější stěny zajistí snadné čištění. Paletové kontejnery pro optimální skladovací a přepravní podmínky při velkých množstvích.


Paletový kontejner Big Box je vhodný do výroby, na přepravu nebo skladování. Ideální pro potravináře i pro další typy průmyslu. Paletové nástavce plně nahradí papírové krabice, plechové a plastové boxy. Díky vysoké odolnosti najdou paletové nástavce využití téměř ve všech průmyslových odvětvích.


Paletové ohrádky se sestavují na sebe, celkovou výšku sestavy lze uzpůsobit dle požadavků a potřeb zákazníka. Ve složeném stavu zabírají. Ideálny pre potravinárov ako aj ďalšie typy priemyslu.


Společnost THIMM nabízí paletové boxy GLT ve velikostech optimalizovaných pro kamiony pro dodávky v rámci Evropy a také ve velikostech optimalizovaných pro kontejnery pro námořní přepravu. Společně s vámi vyvíjíme a navrhujeme individuální paletové boxy GLT na míru vašim produktům. Dřevěné skládací paletové nástavce.


KTP, Magnum FLC a jiné běžné boxy. Plastové přepravky různých typů. SmartBox se zabývá vývojem a výrobou standardních i zákaznických plastových boxů, textilních a pěnových insertů, vybavení skladů (regály, vozíky), technologií Pick to Light.


Paletové boxy

Paletové prepravné boxy sú vyrobené z pevného plastu odolného voči poškriabaniu. Big Boxy jsou vyrobeny z plastu odolného vůči poškrábání. Paletové boxy sú vyrobené z robustného plastového materiálu odolnému proti škrabancom.


Vďaka štandardným rozmerom sú vhodné pre prepravu a skladovanie. Boxy sú šedej farby a sú k dispozícií v troch prevedeniach: s nožičkami, lyžinami a koliečkami. Přepravní kontejnery jsou vhodné pro rozměrnější a těžší zboží, které je uloženo na paletě.


Paletové boxy

Kartonové krabice a boxy z vlnité lepenky. Zakázková výroba krabic. Free Shipping Available. Check Out Pallets on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Sklápacie paletové boxy spĺňajú predpisy a doporučenia GALIA a ODETTE a sú kompatibilné s už existujúcimi paletovými systémami. Ergonomicky tvarované uzávery a hladké steny, výborne uľahčujú manipuláciu a čistenie. Contacte con las empresas directamente. Využijte množstevních slev.


Nabízíme pevné paletové boxy z vlnité lepenky. Ukázku našich aplikací naleznete ZDE. Ponúkame pevné paletové boxy z vlnitej lepenky. Majú široké využitie v mnohých odvetviach priemyslu (potravinársky, chemický, strojársky, výrobné, ai.) Ďalej na prepravu či uskladnenie poľnohospodárskych produktov.


Skládací, ke skladování ve stohu a na bázi palety. Dostupné skříňové palety: PALOX, a také skládací KOLOX nebo VDA-GLT. Základním rozměrem pro tyto velkoobjemové boxy jsou z pravidla rozměry ISO, ačkoliv dostupné jsou také boxy s menšími rozměry základny.


Paletové boxy

Přepravní boxy jsou stohovatelné a mají standardizované paletové rozměry. V nabídce máme klasické jak big boxy , tak i skládací big boxy , které ušetří po vyložení spoustu prostoru v autě. VSAKOVACÍ TUNELY Speciálně navržené odvodňovací prvky pro zadržování dešťové vody a její řízené odvedení do podloží.


Tam, kde není kanalizace, slouží jako přepad z nádrže na akumulaci dešťové vody nebo odvádí vodu ze střechy přímo do země.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky