pondělí 27. srpna 2018

Matějovský ručníky

Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Nechte se hýčkat elegantní jednobarevnou kolekcí ručníků v různých provedeních. Kvalitní ručníky a osušky prodáváme také v dárkových sadách od f. Veškeré luxusní osušky, ručníky a župany máme v naší kamenné prodejně skladem v Praze - Kobylisích. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Matějovský ručníky

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Egyptská bavlna je považována za nejkvalitnější bavlnu na světě, díky svým přirozeně dlouhým vláknům se vyznačuje extrémní savostí, úžasnou hebkostí a dlouhou životností. Kombinace bavlny a modalu, který se vyrábí z bukového dřeva, splňuje ty nejvyšší nároky na hebkost a savost.


Kolekce je laděna do odstínů švestkově. Vyrábíme pro Vás kvalitní české povlečení s originálním designem. Opíráme se o mnohaleté zkušenosti z oboru, aby naše výrobky vždy patřily ke špičce v textilní produkci.


Matějovský ručníky

Naše ručníky jsou rozděleny do tří kategorií: BASIC, PLUS a GOL abyste snáze nalezli ručník vyhovující vašim potřebám. Klasické bílé froté ručníky a osušky ze 1 bavlny, s praktickým bavlněným poutkem, bez ozdobných výšivek a bordur (mají pouze nášivku se symboly údržby). Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dříve kupované povlečení a hlavně prostěradla moc nevydržela, často jsem musela kupovat nové.


Rozhodně doporučuji všem. Ručník HOTELOVÝ MATĚJOVSKÝ. Froté ručníky a osušky. VEBA, MATĚJOVSKÝ , FROLEN.


Ostatní bytový textil jako nealergické plněné přikrývky a polštáře, prostěradla, froté ručníky a osušky aj. Provedení jednobarevné vícebarevné Vzor se vzorem s obrázkem vánoční Sada sady kusové Rychleschnoucí rychleschnoucí Pro děti. Díky nim jsou ručníky vysoce savé, hebké a měkké. V nabídce froté ručníky , bambusové, z mikrobavlny, organické ale také z modalu.


Takové jsou ručníky , které vám chceme v e-shopu Soft Cotton představit. Díky pestré škále barev si vhodný ručník do koupelny vybere vskutku každý, i ten nejnáročnější zákazník. Každá sleva přece potěší.


Vše je velmi kvalitní a materiál příjemný na dotek. Povlečení nakupuji pravidelně jen v tomto obchodě a ručník jsem koupila poprvé a jsem s ním opět velmi spokojená, jemnější ručník jsem ještě neměla, rozhodně nakoupím znovu. Vaši adresu bude zastaveno. Nabídka obsahuje výrobky žakársky vzorované, hladké i orámované, v celém komplexu dezénů a barevných kombinací. V e-shopu i na prodejně v Brně nabízíme povlečení, prostěradla, ručníky a osušky, deky a polštáře, matrace, textil do bytu, ložnice, koupelny i kuchyně.


Proč nakupovat právě u nás? Nabízíme zajímavé množstevní slevy, nárok na ně vzniká automaticky. Matějovský jsem velmi spokojena, ať už ručníky , nebo povlečení.


Matějovský ručníky

Pro stálé zákazníky máme připraveny věrnostní slevové programy. Pokud Vám tento rozměr nevyhovuje rádi Vám ručníky vyměníme za větší, neváhejte se na nás obrátit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky