středa 15. srpna 2018

Osuška s motivem koně

Rozměr osušky je 70x1cm. Materiálové složení : 1 bavlna. Dětské náramkové hodinky s motivy koníka na řemínku a číselníku. Výborně čitelný číselník je vhodný pro malé princezny, které se právě učí znát čas. Tak měkoučká osuška s motivem oblíbené žirafky Sophie rychle osuší pokožku i vlásky vašeho děťátka.


Vnitřní strana kapuce je le.

Všechny informace o produktu Ručník HERDING froté osuška s motivem koně 75x15 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HERDING froté osuška s motivem koně 75x150. Dětská plážová osuška s motivem bílého koně. Dopřejte oslavu svému dítěti s motivem jeho oblíbeného zvířete.


Tyto jednorázové papírové kelímky s obrázkem koně jistě nezklamou. Balení : ks o obsahu 2ml. V naší nabídce naleznete jak jednorázové nádobí, tak spoustu párty doplňků s daným motivem.


Vaše děti budou nadšené. Zahalte se do této příjemné osušky a představte si tu volnost na koňském hřbetě.

Veselá osuška s motivem běžícího koně od společnosti Jerry Fabrics udělá radost nejednomu milovníku zvířat. Barevné provedení bude zároveň i zářivým doplňkem ve vaší koupelně. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti Podpěrová s. Pro všechny milovníky koní máme velkou osušku s obrázkem koně.


Detexpol Froté osuška 70x1- Koně v pampeliškách Zpříjemněte svým dětem cesty do koupelny. Plážová osuška Koně je vyrobena z materiálu 1 bavlna. Plážová bavlněná froté osuška Koně - krásné syté barvy, kvalitní potisk. Plošná hmotnost : 3gm2.


Krepové ložní povlečení Koně. Bavlněné povlečení do velké postele. Hřejivé flanelové povlečení s motivem. Osuška - rozměr 70x1cm. Z rubové strany najdete bílé froté smyčky, které dobře sají.


Kompletní specifikace produktu HERDING froté osuška s motivem koně 75x15 porovnání cen, hodnocení a recenze HERDING froté osuška s motivem koně 75x1Přidat odbornou recenzi HERDING froté osuška s motivem koně 75x1- Heureka. Tento web používá cookies, které jsou nezbytné pro technický provoz webu a jsou vždy povoleny. Ostatní cookies, které zvyšují pohodlí při používání tohoto webu, např.

Odstíny u fotografií výrobků nemusí zcela odpovídat skutečnosti. Veškeré dětské osušky pro vás dovážíme z Anglie a snažíme se každý týden doplňovat nové zboží. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, rádi vám s vaším výběrem poradíme. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Vhodná k bazénu, na pláž nebo do koupelny.


Ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Vyberte si kvalitní osušky přesně podle Vašich představ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky