úterý 21. srpna 2018

Koupit pračku

Dobrý den, poprosil bych o radu. Chceme koupit novou pračku s rozumnou spotřebou, bočním plněním, ve verzi slim, abych to mohl protáhnout 60cm dveřmi, V 90cm, Š 60cm, min. Máme dvě malé děti, takže dětská pojistka a pereme každý den jednu nebo dvě pračky s menším množstvím prádla, tudíž bychom uvítali.


Máte-li v domě dostatek prostoru a nic vás nelimituje, můžete si klidně koupit pračku s předním plněním, bez ohledu na rozměry, a k ní si pořídit sušičku prádla a umístit ji na pračku. Obecně platí, že je lepší koupit spíš pračku s větší kapacitou než menší, buben by se totiž neměl plnit více než na cca , aby zůstal dostatek prostoru pro pohyb prádla, což zefektivňuje praní.

Jednou za čas je navíc potřeba vyprat i objemnější kusy prádla, jako jsou například přikrývky. Většinou je lepší koupit buben s větší kapacitou, protože není dobré plnit pračku na 1 , maximálně je doporučováno zaplnění do , protože musíte počítat s tím, že prádlo potřebuje prostor, aby se mohlo pohybovat, tím je praní mnohem efektivnější. Sami jste si určitě všimli, že rozdíly mezi pračkami jsou větší, než se zdá. Pračku si můžete koupit za skutečně nízkou cenu.


Ovšem pokud jednou zainvestujete, získáte větší bezpečnost, budete mít větší komfort, hezčí oblečení a často si pořídíte spotřebič s atraktivnějším designem. Funkčně i zpracováním máme co do činění se zcela odlišnými produkty. V neposlední řadě si lze v omezené míře vybrat i barevnou variantu.


Pokud nechcete pračku bílou, lze zakoupit modely stříbrné a černé, potkat ale.

Dnes jsou nedílnou součástí každé domácnosti a poptávka po stále modernějších spotřebičích neustále roste. Jaké jsou nejoblíbenější značky praček na našem trhu a co jste o nich možná nevěděli? Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Find Out How To Make Giving And Receiving Feedback Less Scary At Work. Discover Tips For Structuring Your Feedback From Our Head Of People.


Pokud si pořád nejste jisti, jakou pračku koupit , máme pro vás pár dobrých rad. Při výběru je vždy zásadní, ujasnit si, co od zařízení vlastně chcete a potřebujete, a bez čeho se naopak obejdete, dejme tomu v zájmu úspory pořizovacích nebo provozních nákladů. Důležité je taky vědět, na jaké faktory a parametry se. V případě plnění pračky je dobré si rozmyslet, kolik místa máte pro pračku k dispozici. Pračka s předním plněním se hodí do velkých prostor, kde bude dostatek místa pro otevírání dvířek bubnu.


Takové pračky mají obvykle větší kapacitu jako pračky plněné svrchu. Poskytují prostor až pro kg prádla.

Jak pračky, tak sušičky jsou dnes nadupané nejnovějšími funkcemi a technologiemi, které vám usnadní proces praní a zefektivní celkovou péči o vaše prádlo. Klasikou, bez níž si dnešní. Tenhle volně stojící stroj nabízí objem pro kilogramů prádla na jeden prací cyklus, přičemž díky přítomnosti pokročilých technologií šetří spotřebu elektrické energie, vody a zbytečně neplýtvá pracím práškem. Pokud tedy zvládnete v domácnosti umístit dva spotřebiče, doporučujeme spíš koupit pračku a sušičku zvlášť než zařízení 2v1.


Protože v sobě kombinují parametry sušičky a pračky, nemohli jsme tyto kombinované spotřebiče zařadit do tohoto testu, namísto toho mají svou vlastní recenzi. Spojovací díly umožňují umístit sušičku přímo na pračku. Díl zvýší stabilitu obou spotřebičů a většinou obsahuje i výsuvnou polici. Je však potřeba zkontrolovat kompatibilitu spojovacího dílu s oběma spotřebiči.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky