pondělí 20. srpna 2018

Tlakový hrnec 9l

Hrnec je opatřen pružným víkem s tvarovanou rukojetí a bezpečnostním a pracovním ventilem. Orion Profi 9l od 2€ - Heureka. Je vhodný pro všechny typy varných desek včetně indukční varné desky.


Tlakové hrnce) Hodnocení produktu: (recenzí). Hrnec vyrobený z nerezové oceli je opatřený silným akutermickým dnem, které díky svým vlastnostem spoří tepelnou energii i čas strávený při přípravě pokrmů.

Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Tefal, Tescoma, ORION a ďalších. Kuchyňská klasika - nerezové hrnce.


Nezničitelné, kvalitní a designově vydařené hrnce několika předních výrobců. Nabízíme pestrou nabídku tlakových hrnců za skvělé ceny a d. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. This feature is not available right now. Please try again later.


Nerezový tlakový hrnec 9l. Třívrstvé zabroušené dno. Vhodný na všechny typy sporáků, včetně indukce. Maximální stupeň bezpečnosti 3. Vhodný pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Anag Čínská tlaková automasáž.


Ako funguje tlakový hrniec? K vzniku dostatočného množstva pary stačí priliať do hrnca približne ¼ l vody. Vám pomohou v rozhodování. Tlakový hrniec uvarí pokrm rýchlo, zdravo a rovnomerne. Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci.


Nakupování nikdy nebylo jednodušší. Je velmi kvalitní, s pákovým uzávěrem.

Hrnec má silné sendvičové dno, které urychlí přípravu pokrmů. Hrnec lze použít na různé typy varných desek, včetně indukčních. Poklice je opatřena dvěma ventily - jedním hlavním a druhým.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Detail produktu Do obchodu. Prodám nový, nepoužívaný tlakový hrnec Fissler Vitavit Comfort 26cm 8l.


Velký nerezový tlakový hrnec s dvěma rychlostmi vaření, odtlakováním a dalšími praktickými funkcemi pro jednoduchou manipulaci a bezpečné vaření. Energeticky úsporné speciální dno CookStar umožňuje používání hrnc. Prodám úplně novou sadu nádobí Tuppervare - celkem kusů za méně než poloviční ceny.


Filalová sada vhodná na grilování venku, do přírody na výlet, i do kuchyně. Sada obsahuje například tlakový hrnec , ruční slehač, 3x termokonvice, 8x termohrnků (mají víčka), dále 3x termonádoby, několik mís, mi. Hrnec je vyroben z nerezové oceli, je přizpůsoben pro všechny typy zdrojů tepla včetně indukčních varných desek.


Umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku, je vynikající pro rychlou a. Je vybaven pevným uzávěrem krytu a tlakovým pojistným ventilem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky