čtvrtek 16. srpna 2018

Držák na časopisy

Držák na časopisy

Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny? Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI. V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů. Můžete mít styl minimalistický i hravý. Třeba podle materiálu, barvy a ceny.


Držák na noviny a časopisy s přísavkami. Díky přísavkám můžeme měnit místa umístění, aniž byste vrtali do obkladů nebo zdí. Zelený kovový držák na časopisy a noviny. Všude tam, kde je kladen důraz na design.


Konec jen tak pohozeným novinám a časopisům v čekárně. Každý domov si zaslouží dávku vitamínů, které mu vrátí život do zdí. Společnost House Doctor navrhuje designové kousky, které zaručeně vyléčí váš domov ze stereotypu. Mezi léky, kterými nadopuje váš domov, jsou různé vázy, svíčky, dekorace na zeď, deky a polštáře, doplňky do kuchyně i do.


Purpurový nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny. Bílý nástěnný kovový držák na časopisy a noviny Scoop Elegantní a nadčasový nástěnný stojan na noviny se hodí do každé recepce, čekárny či odpočívárny. Polštářek je navíc vybaven gumičkami na zadní straně, které slouží například k uchycení polštářku k sedadlu v dopravním prostředku.


Lze do nich také uchytit knížku nebo časopis. Nabízí možné způsoby využití: - jako ochrana a držák na jakémkoliv n. Stojany na noviny a časopisy 1Kč na první nákup. Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup.


HOUSE DOCTOR Sada ks − Černý držák na časopisy Loge. Bílý kovový držák na časopisy a noviny. Design produktů značky Tomasucci je víceúčelový.


Nástěnný stojan na noviny Scoop připevníte velice rychle. Nejenom, že zastává roli moderního doplňku, který skvěle doplní místnost dle potřeby, ale kromě estetického doteku v ní zanechá i svou praktickou stránku. Reklama přímo na cestě vašich zákazníků. Použití:Stojan, který je potisknutelný po celé ploše.


Držák na časopisy

Rychlý a ekonomický způsob, jak každý den oslovit procházející zákazníky. Má dlouhou životnost a bude tedy dělat radost vám i všem kolemjdoucím. Materiál:Voštinová deska je lehká konstrukční deska.


Držáky na toaletní papír stejně jako WC štětky naleznete na každém WC a všichni budou určitě souhlasit, pokud řekneme, že je to věc nadmíru praktická. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Uklízíte si pravidelně pracovní stůl?


Držák na časopisy

Pak určitě víte, jakou moc mají organizéry. A pokud ne, zkuste se zamyslet, co dokáže takový pořadač nebo krabice. Prohlédněte si naši nabídku úložných řešení v různých rozměrech, tvarech i barvách.


Potom najdete i ten lísteček s poznámkou z minulého týdne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky