pátek 17. srpna 2018

Termoska nerez

Vybírejte si Termosky a termohrnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Lunasol - Termo konvice 1. Výhodou termosky je praktické madlo a výkonná pumpička pro pohodlné nalévání nápoje. Bezpečný a praktický uzávěr umožňuje snadné otevírání a nalévání z termosky pouze. Nádobu pred použítím buď.


CZ najdete širokou nabídku termo zboží určeného převážně pro reklamní trh. V nabídce je velký výběr termosek, termokrnků, konviček do auta a dalšího termo zboží z různého materiálu, barev a obsahu. Celonerezová termoska s dvojitým nerezovým pláštěm vyrobena z ušlechtilé oceli. Vhodná pro použití v létě, v zimě, při sportovní činnosti, v domácnosti, zaměstnání i na cestách udržuje teplotu teplých nebo studených nápojů. Využijete ji doma, ale i při stanování, kempování, posezení na terase, v kanceláři.


Dvouplášťová vakuová termoska z prvotřídní nerezavějící oceli, uchová nápoje horké i studené. S hrníčkem a jednodotykovým uzávěrem pro pohodlné nalévání bez ztráty teploty. KLAUSBERG Hrnček termo nerez 5ml hnedý. MAYERHOFF Hrnček termo nerez 380ml.


Yato nerez stolní termoska 5l (Termosky a termohrnky) Hodnocení produktu:. Dvojité stěny, mezi nimiž je vakuová zóna, poskytují vynikající tep. Víčko slouží jako pohárek. Zátku nemusíte při nalévání odšroubovávat, stačí stisknout a můžete nalévat - nápoj zbytečně nechladne.


Materiál: nerez , plast. Rozměry: objem l, pr. Je skvelá na cesty, na turistiku, na dovolenku i do práce. Najlepšie plní funkciu takmer plná.


Termoska udrží nápoj dlouho teplý nebo naopak chladný. Efekt udržania teploty nápoja podporíte tým, že pred jej použitím nalejete do vnútra na cca minút teplú vodu pre plnenie teplým nápojom, studenú vodu pre naplnenie chladným nápojom. Láhev je nejen stylově zdobená a vysoce kvalitní, ale také zajišťuje větší bezpečnost při konzumaci nápojů a přípravě kojenecké výživy. Praktické protiskluzové dno zabraňuje náhodnému sklouznutí.


Termoska nerez

Nerezové termosky jsou odolné, y ( termoska je dvouplášťová). Teplotní pokles je závislý na teplotě nápoje při plnění, množství nápoje, teplotě okolí. Skvele sa hodí aj na studené nápoje.


Je testovaná podľa štandardov EÚ a nie je vhodná do umývačky riadu. Využijete ju doma, ale aj pri stanovaní, kempovaní, posedení na terase, v kancelárii. Pokud do termosky vložíte jídlo o teplotě cca °C, po hodinách bude jeho teplota cca °C, běžné nápoje zůstanou teplé až hodin. Vlastnosti: - uchová teplo nebo chlad celé hodiny - vhodná pro jakékoliv pokrmy a nápoje - nerozbitná, uvnitř i vně z ušlechtilé. Viečko slúži ako pohárik.


Termoska nerez

Chcete vedieť, či je cena 12. Pre lepšiu izoláciu je vákuová časť termosky potiahnutá striebrom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky