středa 22. srpna 2018

Umyvadlo horace

Skrinka pod umývadlo Horace. Umývacie prípravky naskladané na zemi a pod umývadlom do očí bijúci odpadový vývod? To by ste predsa svojej kúpeľni neurobili.


Iste mi dáte za pravdu, že väčšine ľudí sa nepáči odkrytý sifón pri umývadle v kúpeľni. Závesná skrinka Horace nielen, že zakryje spodnú časť umývadla, ale získate s ňou aj praktický úložný priestor, napríklad na vaše uteráky.

Málokdo by spočítal, kolikrát si za den opláchnete ruce či obličej. Provedením netradiční umyvadlo Horace vám bude při hygieně spolehlivým partnerem. Univerzální bílá barva snadno zapadne do vaší koupelny a přidá jí na eleganci bez ohledu na to, jaký máte ostatní nábytek.


Praktické umyvadlo z odolného konglomerátu. Mycí přípravky naskládané na zemi a pod umyvadlem do očí bijící odpadní vývod? To byste přece své koupelně neudělali. Umyvadlo Horace s bezkonkurenčním poměrem ceny a kvality.


Prostor nad umyvadlem je ideální k umístění praktické skříňky se zrcadlem, která je nezbytným prvkem pro úpravu zevnějšku i uložení věcí, které v koupelně chcete mít vždy po ruce.

Mnohdy se při výběru věcí unáhlíme a dovezeme si domů něco, co se nám vůbec nehodí do stávajícího interiéru. Pokud plánujete kupovat umyvadlo do koupelny, pořiďte si k němu stylovou skříňku Horace pod umyvadlo , do které schováte jeho nevzhledné části. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Dvierka sa otvárajú do strán a sú opatrené dvomi úzkymi elegantnými úchytkami.


MALYS-GROUP Moderní koupelna HORACE 1. Tmavší farebný štýl wenge kontrastuje so svetlým umývadlom a dodáva kúpeľni moderný ráz. Můžete nakoupit i na splátky, výhodně díky společnosti Cetelem. Velké sezonní slevy až.


Udělejte si radost právě teď, nečekejte na vhodnější chvíli. Vybírejte z rozsáhlé nabídky online z pohodlí domova. Koupelnové vybavení není jen o vaně, umyvadlu, toaletě nebo sprchovém koutu. Ke správnému funkčnímu vybavení patří i dostatek úložných prostor, které skýtají dostatek možností k uložení všech nezbytností. Koupelnová sestava Horace splňuje vysoké standardy na užitný nábytek a zároveň dodá vaší koupelně atribut výlučnosti.


Sada je sestavena ze čtyř. Sestava pěti závěsných skříní do koupelny v bílém provedení.

Součástí je skříň se zrcadlem a skříňka na umyvadlo , které lze dokoupit. Vyznačují se též větší odolností vůči oděru. Podívejte se na další produkty Horace , v naší nabídce najdete jednotlivé komponenty i celé sestavy. Zboží dodáváme v demontovaném stavu včetně přehledného návodu pro jeho sestavení.


Elegantní bílé provedení nejlépe vynikne v interiéru s několika výraznými dekoracemi. Základem sestavy je vysoká skříňka se třemi policemi a dvěma spodními šuplíky. Užitečnou komponentou sestavy je také skříňka pod umyvadlo , které je však třeba dokoupit včetně vodovodní baterie.


Zajišťujeme dodání nábytku do zemí. Skříňka není vnitřně členěna. V naší nabídce najdete ten správný nábytek do vaší domácnosti. Dlouhá léta vytváříme trendy a kreativní nábytek pro vaše potřeby a inspirujeme ke změnám.


Jistě mi dáte za pravdu, že většině lidí se nelíbí odkrytý sifon u umyvadla v koupelně. Závěsná skříňka Horace nejen že zakryje spodní část umyvadla, ale získáte s ní i praktický. Poskytněte své koupelně dostatek úložného prostoru s touto elegantní koupelnovou stěnou z kolekce Horace.


Tato koupelnová sestava vám přináší jedinečnou kombinaci skříněk s policemi, pojízdných zásuvek a otevřených prostorů pro co nejlepší umístění všech koupelnových potřeb a kosmetiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky