pátek 10. srpna 2018

Rychlovarná konvice retro

Retro rychlovarné konvice skladem. ETA, Tefal, Concept a dalších. Rychlovarná konvice ve stylu 50. Konvice v retro stylu - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost? Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Po dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne, částečky vodního kamene se zachytí do vyímatelného a omyvatelného filtru ve výlevce. Moderní rychlovarná konvice v retro kabátě.


Zpestřující a zároveň praktickou vychytávkou je tzv. Konvice o objemu l (šálků) díky čistému a jemnému retro designu v hravém stylu 50. Umí vařit z vody a zvládnou to nečekaně rychle. Topné těleso je skryté, takže voda se rychle uvaří a vnitřek konvice je možné pohodlně vyčistit. Oceníte ergonomickou rukojeť s Soft touch povrchovou úpravou.


Rychlovarná konvice retro

Protože je však rychlovarná konvice zpravidla neustále na očích, logicky se sluší a patří, aby sloužila i jako designový doplněk. A to rychlovarné konvice ETA zvládají na jedničku! Na své si přijdou milovníci klasických tvarů, moderního designu i znovu oblíbeného retro vzhledu.


Vybírat můžete z rychlovarných konvic. Pro nadšence a také malé děti je zajímavou vychytávkou barevné podsvícení jednotlivých teplot. V praxi to znamená, že pokud je teplota vody 60°C, pak je podsvícení zelené, u 70°C se objeví modré zabarvení, voda ohřátá na 80°C. Konvice by měla být bytelná, stabilní, aby se nepřevrhla, když do ní drknete loktem. Plní se konvice dobře vodou?


Rychlovarná konvice retro

Jde naplnit přes výlevný zobáček, nebo je potřeba otevřít víko? Ptejte se prodejce, případně pátrejte v návodech k. Jak hlučná je konvice ? Velice oblíbený styl přináší rychlovarné konvice retro , které nás zavedou do dob našich babiček. Novinka od italských mistrů designu - rychlovarná konvice SMEG, která je nyní k dostání v zajímavých pastelových barvách a taky ve variantě s nastavitelnout teplotou vypnutí.


SMEG retro rychlovarná konvice - objem l - červená. Uvařte si čaj, kávu nebo jiný oblíbený nápoj a vychutnejte si příjemný okamžik. Konvice jsou s plochým topmým tělesem a 360° středovým konektorem, uskladnění síťového kabelu mají v podstavci. Pokud chcete použít do konvice filtrovanou vodu, využijte filtrační konvici. V nabídce také káva a čaje.


Tato rychlovarná konvice zaujme svým retro stylem, který se hodí do každé kuchyně. Díky kapacitě 7l uvaří až šálků vody, proto je vhodná také do větších. Text uživatele: Hnědá aplikace a ten teploměr do toho hezky zapadá. Na Klaisternu se mi zase hodně líbí ta dobře řešená rukojeť, ale prd platné, když, když má e-shop tak otřesné recenze a ani kontakt na webu není žádná hitparáda.


Konvice je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, lakované do červené barvy. Výkonná rychlovarná konvice v tradičním retro stylu je ideální pro dvoučlennou rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky